U kojem smislu može uključivanje novih, dokazanih aktera u rad kluba (ajmo predvidjeti da će to biti akteri s liste Dinamovo proljeće) moze dovesti do plitkih interesa, dilentatizma i ostalog? Ako išta, upravo to se događalo zadnjih 30 godina, pa me stvarno zanima kak si ti to zamislio? — Paggini
Mislim da je dokazanost i sposobnost novih aktera više stvar vjere i nadanja nego realnosti, ali dublji problem je demokracija sa svojim sustavnim problemima. — FBOY Thot Leader Supreme
Iskreno, nisam upućen baš u sve potankosti, pa je onda nemoguće donositi bilo kakav konkretni sud. Ali, oko Dinama je uvijek bilo “borbeno”, nikad u Maksimiru nije bilo mira. Jer, Dinamo je svima zanimljiv, uvijek je bio, jest i uvijek će biti. Budući da je tako, stava sam da se Dinamo mora privatizirati! Uvjeren sam da je to najbolje rješenje, mora se znati titular vlasništva, koji će na sebe preuzeti odgovornost vođenja kluba. I to bi bilo rješenje za sva vremena. Oduvijek sam bio pobornik takvoga rješenja. Kad sam radio u klubu govorio sam o tome, ali nije bilo pomaka u tom smjeru. Teško je vjerovati da će ga biti i sada jer nije u ovim vremenima lako pronaći nekoga tko bi uložio svoj kapital u klub.
Nisam baš siguran da bi mnogima to “leglo” jer je naš mentalitet jednostavno takav, odmah će se naći oni koji će rogoboriti u stilu “kaj bu neki privatnik vlasnik Dinama, klub poput Dinama je prevelik da bi ga netko privatiziral, preveliko je to ime...”. Međutim, uvjeren sam da je to jedino rješenje koje bi osiguralo Dinamu normalnu egzistenciju i uspješan život. Dugogodišnji sam zagovornik privatizacije, neovisno o tome tko je vodio Dinamo, je li mi bio simpatičan ili ne, jednostavno smatram da je to jedino pravo rješenje. I iza toga čvrsto stojim. Svugdje sam bio, i u privatnim klubovima i u udrugama, pa na osnovi svog iskustva mogu reći da je ovo najgora solucija kad su članovi Skupštine praktički vlasnici kluba. Ili Hajdukova inačica, u kojoj su navijači klupski vlasnici. Čast svakome, poštovanje i Bad Blue Boysima i Torcidi, ali to je nedopustivo. Navijači, jasno je, moraju biti sastavni dio klupskog života, ali u normalnim okvirima, a ne kao klupski vlasnici.
U Hrvatskoj neces naci covjeka koji bu ulupal npr 20 milja eura godisnje u klub. — Jurki
Veliki potpis na ove Zekine riječi. Mi sada imamo slučaj da možemo ostati bez naslova i budućnost je pod upitnikom jer treba skupiti 20 milijuna koje bi dobili od Lige prvaka, a nemamo koga prodati za takve novce. S privatnim vlasnikom toga problema nema. — Captain America
Mislim da smo dovoljno dobar brand da možemo privući europskog vlasnika koji će nam pomoći otići na razinu više. — Captain America
dio ljudi na ovom forumu je gore u tovaru od plakanja i cmizdrenja — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.