• Facke
    3.9k
    Nami hitne treba novi trener. Ovi nasi decki su pod Jakirovicem em se gorsi , em su u neke zone udobnosti. Puna mi je kapa vise istih izjavi. Jake los izbor za trenera. Jednostavne je pokazal da nije trener za Dinamo. I koj se bu desile? Ja racunam stem da bas nis. Bu ga Vlatkica pak cuvala. Ma pun mi je k..... Kulke kiskeva mu se bu jos oprostile. A ta prica "senatori" su stali iza njega. Male morgen, njimi treba sad jeden pravi autoritet. S Jakirovicem jednostavne nisu kliknuli i slus.
  • Maki2
    706
    Sa sretne strane, Kruno Jurcic je nedavno preuzeo Fc Pyramids tako da on nije opcija.
  • Jura
    230
    Jakire, sada i da daš sam ostavku, ne bi bio frajer, kasno je. Papčino
  • NORTE
    12.1k
    Euforija nam je ugašena.
    Lik je nakon priprema osvojio 1 od 6 bodova protiv Lokomotive.
    Još uvijek je trener dinama.

Mislim da je Jakir na klupi sigurno bivši i to je samo pitanje vremena jer sad dolaze tekme s Betisom pa je kao nezgodno novog trenera bacit u vatru.
  • Jurki
    12.4k
    sad dolaze tekme s BetisomNORTE

Objasnit novom treneru da konf liga nije prioritet vec naslov doma.
    Tak i tak svako s 3 zrnca soli u glavi zna da je to skoro pa nemoguc podvig da se Betis prođe s obzirom da nismo u mogucnosti pobijediti djecji vrtic koji nam je u 2 utakmice utrpal 5 komada.
    Svaki novi dan s ovom neznalicom na klupi mi smo dalje od naslova prvaka.
  • NORTE
    12.1k
    Protiv Gorice je bilo više od 7 tisuća ljudi.
    Kod Betisa očekujem poraz, a nakon kiksa u Kranjči nema teorije da se na Varaždinu ponovi brojka s Gorice.

Izgubili smo veliku priliku.
    Zapravo, atmosfera će nam bit loša dok god je Jakir tu.
  • OBIGB
    608

Koga je AČ trenirao prije nego što se vratio u klub?
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Protiv Gorice je bilo više od 7 tisuća ljudi.
    Kod Betisa očekujem poraz, a nakon kiksa u Kranjči nema teorije da se na Varaždinu ponovi brojka s Gorice
    NORTE

Ako danas kiksaju Hajduk i Rijeka, ja očekujem opet dizanje atmosfere i invaziju nas na Maksimir.

Ako se to dogodi(kiks Hajduka i Rijeke), i odigramo na aktivan rezultat protiv Betisa, očekujem paket ulaznica za Varaždin i Betis i samim time preko 10 tisuća gledatelja u obje utakmice.

Mislim da ni Hajduk nije u nekoj formi i može se dogodit, Slaven je oke ekipa i mogu uzet bod. Najavljuju kišu u Spitu tako da će bit teško igrat i opet nadam se da će barem nerješeno izvuć.

Za Rijeku je teže očekivat neki posrtaj jer igraju jako dobro, ali Gorica im je uvijek bila teže gostovanje, a isto će bit loš teren te se nadam lošoj igri a time i barem bodu Gorice.

Nada umire posljednja.
  • Brusa
    1.7k
    Atmosferu i pozitivu bi najviše vratio otkaz treneru
  • NORTE
    12.1k
    Najavljuju kišu u Spitudinamo u srcu
    I to popriličnu. Očekujem otkazivanje utakmice i to na zahtjev Hajduka.
    Njima više paše igrati s Livajom i Perišićem nego bez njih po kiši.

Ne mogu vjerovat kako smo si usrali sezonu sad.
    5 tisuća protiv Varaždina.
    Teško je išta očekivat kod Betisa.
  • Zagi
    8.3k
    Dilaver i Zelenika bi nam u ovom trenutku bili zacementirani u prvih 11.
    Kaj ti je nepostojanje planiranja...
  • Armagedon13
    959
    Jutros u SN ocjene igrača i trenera smiurija.
    Petković 7,5 ostali igrači 5 5,5 i 6 a trener 6,5
  • San Lorenzo
    16.7k
    Izbori, Zajec predsjednik, metla ovoj upravi i da hajduk ne bude prvak...to je jedino što želim u sljedeća tri mjeseca...u sljedećoj sezoni ćemo pametnije.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    eventualnim prolaskom Betisa mi gubimo naslov prvaka 1/1 jer nema šanse da ovaj kadar može igrati i pobjeđivati na 3 fronta.
  • Brusa
    1.7k
    mi smo nažalost 3. u prvenstvu, loksu ne možemo dobit, mučimo se sa istrom.... Betis je za nas sad svemirski brod, u kojem god sastavu igrali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.