Da se djeci pere mozak s pričom kako su djeca s dvije mame ili dva tate jednako vrijedna i treba ih jednako poštivati i uvažavati, a ne zadirkivati, tući i zlostavljati? Da, definitivno sam za to da se djeci "pere mozak" s takvim vrijednostima prihvaćanja različitosti, empatije i poštovanja. Pitao sam već ovdje one koji su protiv toga zašto su protiv toga i nitko nije dao smisleni odgovor. — Bosskovitz
Stavovi Boškovića nisu popularni na ovom forumu i to valjda svi vide, ali kad bi svi imali pristup kao on bila bi ovo 10/10 tema. Argumentira svoje a ono s čim se ne slaže isto tako da protuargumente — Riot
to bi bilo kako on kaže jednoumlje.. u redu je i ovakokad bi svi imali pristup kao on bila bi ovo 10/10 tema — Riot
Ovo će goriti više od "transfera" — Captain America
Ja mislim da uopće ne argumentira dobro, nego puca iz sačmarice u čep coca-cole. ispali dvadeset argumenata od kojih je 19 tolko široko i nepovezano za (barem ovu) temu i onda ispadne da ima puno argumenata. Na svaki njegov argument mu je netko ovdje dao protuargument — mali M
to bi bilo kako on kaže jednoumlje.. u redu je i ovako — mali M
I to je ok, mada nisam stekao dojam da mu netko dođe secira cijeli upis i pobije sve argumente — Riot
zato i netrebamo vjerovati u ljude nego u Boga. Čovjek nije mjerilo vjere jer je stalno grešan i ta borba će trajati do kraja. zato nam je Isus i ustanovio ispovijed jer je znao da sami nećemo moć izdržat jedan dan, a kamoli do kraja života.ali sam izgubio vjeru u većinu zemaljskih predstavnika naše vjere — serbus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.