Evo ti me prvi opetovano nazivaš provokatorom — Bosskovitz
To što sam ti rekao da si ljevičar nije uvreda jer tako sebe svrstavam u desno (društveno desno) pa ja, po tvojim kriterijima, to mogu shvatiti uvredom, a ne shvaćam. — Dalmatinec
To što postoji raznorazni zakonici koji se ničim (ni obujmom ni suštinom) ne mogu usporediti s Deset Božjih zapovijedi ne znači da i ti zakoni već tada nisu bili od Boga prije nego li su uklesani u pločama sa Sinaja. — Dalmatinec
Od Deset Božjih zapovijedi na dalje nema etičnijeg spisa jer je sam Bog upotpunjena Istina — Dalmatinec
Nitko to nije rekao nego da po tvojem upisu elementarna logika nalaže da Bog plagira ono otprije. — Dalmatinec
Okej, neka ti bude kako želiš, ali imaš sindrom žrtve, a zapravo si nasilnik.. I kada ti 9/10 ljudi kaže da se tako razgovaraš i ponašaš u raspravi ti kažeš da su oni zapravo nasilnici, a ti žrtva.. Sindrom žrtve je nešto na što je današnja mladež pretplaćena, a (ne kažem da si ti) lijevica koristi kao alat za zabrane i oduzimanje ljudskih sloboda. pa zaboga valjda nemaš 18 godina i hraniš se na tik toku da imaš tu demagogiju kao svijesna, pametna odrasla osoba? — mali M
Svi ti zakonici bili su obujmom i suštinom puno veći, značajniji i kompleksniji od božjih zapovijedi za koje zapravo sa sigurnošću niti ne znamo jesu li postojale ili se radi o mitu — Bosskovitz
Daj kontratezu, argument. Nemoj me napadati, vrijeđati i skretati temu na sindrom žrtve — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.