• austrijanac
    7.5k
    Možeš ih jedino zasipavat opet mailovima. Vidim da barem novine to loži.
  • Ali
    2.7k
    Samo kratko, 29 milja za Gvardiola je kao malo novca ???
  • i more je plavo
    1.3k

Nije normalno, ali isto tako znas kako funkcioniraju klubovi u HNL-u zadnjih 20 godina, Hajduk se busa poštenjem, a da sustav nije ovakav nakaradan, i oni bi prije cca 15 godina stavljali dodatke imenu ili bi kretali od 4.lige

Sad....ili se prilagodis okruzenju ili izumreš.

I zato se Dinamo nebi borio za naslov u Austrijskoj ligi, jer tamo bi puno toga bilo transparentnije, a u tim okolnostima juriš ako imaš lovu ko RB ili šetaš ko ostali.
  • Georg Koch
    6.3k
    Germanijak-Nicota pise kako je ozljeda Perica ipak ozbiljnija, te da nasi gledaju novog stopera.
    Upravo tu informaciju sam dobio sinoc (ne, nisam insajder, nego igrom slucaja s vremena na vrijeme dobijem poneku info sto se gleda u vidu transfera).
    Ali i u slucaju malo duze ozljede Perica, zasto novi stoper?
    Imamo:
    Ktc
    Zile
    Perkovic
    Bernauer
    Pa, sa danasnjim potpisom Kave, i Rileta kao opciju.
    Dakle to je 5 stopera, uz cinjenicu da se vracaju Sutalo i Peric.
    7 jebenih stopera!!!!!!!
    Pa investiraj taj novac u "Kenta" ili jos 10% boljeg igraca na toj poziciji.
    Gdje prestaje razum, tu zapocinje djelovanje sportskog sektora i Uprave Dinama.
    Imamo i vise nego dobre igrace za izgurati ovu sezonu u HNL-u, glede pozicije stopera.
    Odradi to, i na ljeto preslozi momcad kako zelis!!!
    Zar je i Zivkovic dolazio da bi sad jos novi stoper dosao, koji "mora igrati".
    Kakvi ste vi nesposobnjakovici svi od reda.
    A jos ludji ja koji se cudi svemu, sekira, i kvari si lijepi petak!
    Strasno.
  • Jurki
    18.5k
    Samo kratko, 29 milja za Gvardiola je kao malo novca ???Ali

https://www.transfermarkt.com/josko-gvardiol/profil/spieler/475959

A pogledaj kaj na TM pise kolko je Dinamo dobio za njega.
    Tko je onda lud?
  • nemapredaje
    5.6k

Nitko nije rekao da je malo, nego da su informacije bile drugačije
  • i more je plavo
    1.3k
    Nadam se ali stvarno se nadam da bu za mjesec dana toj agoniji i takvom nacinu poslovanja kraj.Jurki

Ako se to desi samo u Dinamu, a ne i u svim klubovima HNL-a, onda nam je sudbina grcevita borba za izlazak u europu.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Germanijak-Nicota pise kako je ozljeda Perica ipak ozbiljnija, te da nasi gledaju novog stopera.Georg Koch

Ja mislim da nista od toga
  • Krizy
    59.3k
    Kako si to tako glupo postavio. Točnije je napisati da imamo 10 obrambenih igrača, od kojih su Moharrami, Šutalo i Perić duže ozlijeđeni. Znači imamo 7 igrača za 4 pozicije. Kako je to previše? Bože moj, šta sve neću pročitati.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Produzivat cemo ugovor Pericu do 35. godine kao i Zagorcu, zbog atmosfere u momcadi jel. Doduse Peric je na finoj placici od 600-700k... Ja bi rade da imamo Osijekovog Duartea za te novce ili nekog drugog stabilnog priustivog stopera.
  • Georg Koch
    6.3k
    imamo 5 zdravih stopera trenutno, 7 kad se relativni brzo vrate Bole i Peric.
    5 sada / 7 ubrzo
    Za 2 pozicije!
    Zasto mijesas bekove u to i dodas za 4 pozicije?
    Sta, KTC ce igrafi RB?
    Sta je tu glupo?
    Nista osim tvog komentara koji je znak da ne citas sa razumijevanjem. U protivnom ako mozes, argumentiraj konkretno.
  • Krizy
    59.3k
    Razmisli malo.
  • Ali
    2.7k

Pa ako svaki transfer mora odobriti desetak ljudi , tko ce jamciti da nece iscuriti to van.
    Nema tog tko to moze kod toliko kontakata zadrzati.

Zato klub mora imati SD sa svim ovlastima i odgovornosti.
    Jednostavno klub (uprava) ti prije svake sezone da budget.
    A onda ti oces dati 20% agentu, ili ces ganjati slobodnog igraca pa mu dati vecu placu... tak svejedno. Imas odgovornost i to ti je posao. A ne da njih deset u nekim telefonskim sjednicama debatira jeli kupnja/prodaja dobar ili los posao. A odgovornst za takvu odluka kad se ispostavi da je promasaj ne postoji, kaj mozes svih deset smjenit pa ti treba godina dana da oformis nove i dok se oni snadju di si...
    Da ne spominjem privatne interese...

Bez SD nema buducnosti. A onda ce prestati i curiti informacije jer ce transfer dogovarati dva SD sa obje strane uz prisustvo igracevog agenta... pa ako tada iscuri onda znas da ne radis sa tim klubom i tim agentom. Onda bu i taj agent pazio da li mu se isplati riskirat buducu suradnju
  • Georg Koch
    6.3k
    a bome ni ti trebao i to malo vise.
    Mijesas kruske i cvekle, cak ne kruske i jabuke :)
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ja bi rade da imamo Osijekovog Duartea za te novceNitkoBitan

Bas nam jos treba da pretplatimo igraca takvog kalibra, slag na tortu :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.