• badjibadara
    10.8k
    Darovita je mladost nogometaša Splita, sudionika Treće HNL-jug i šteta što nema vremena čekati da sazriju, jer teško će ih biti ostaviti na okupu. Da je tome tako, dokazuje vijest kako je daroviti 17-godišnji Borna Orlić, stoper "crvenih" što ih je donedavno trenirao Roko Kurtović, dobio poziv iz Italije koji treba realizirati.

Pozvala ga je Venezia, talijanski B ligaš da im se pridruži u "primaveri", u mladoj momčadi do 19 godina. I to odmah, na zimskim pripremama. Pakiraj se i dolazi! Dovoljno su ga skautirali i zovu ga da im se priključi.

Pedantni statističari su izračunali kako je Orlić ujesen odigrao 13 utakmica, odnosno 1170 minuta. Dobar učinak među seniorima za 17-godišnjaka. Orlić je rano poletio, visok je 189 centimetara, a kroz nogometni životopis treba istaknuti kako je prošao školu Hajduka, deset godina je trenirao i igrao u Poljudu u mladim uzrastima. Onda je bio i u Istri 1961, e da bi se vratio u Split, ovaj put među "crvene". Oprobao se tako u seniorima, očvrsnuo u duelima kontra snažnih četvrtoligaša (to je treća hnl jug) i sad ga je pozvala Venezia, primavera, serie B.

Tata Alen Orlić radio je kao sportski novinar te je koautor filma ‘Hajdukov ratni trofej‘ koji govori o povijesnoj utakmici finala Kupa bivše države iz 1991. godine u kojoj je Hajduk pobijedio Crvenu zvezdu sa 1:0.

E, pa, sretno Borna, pratit ćemo te!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Dobro jutro svima,

GORICA MORA PASTI !
  • nemapredaje
    6.9k

Već sam se scimao na izraz, al onda sam skužio da fali riječ "noćas".

Fala Bogu.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Jeli netko probao pivu Holsten? Vidio sam da se prodaje paket od 12 limenki za 8 eura pa sam mislio uzeti par paketa za ekipu poslije nogometa. Molim iskrene recenzije ak je netko probao.:cool:
  • masacusec
    8.3k
    Iskreno, jeftino sranje...kolko para tolko muzike....možda sam izbirljiv, ali bar piva mora valjati!
  • Mr Anderson
    22.5k
    možda sam izbirljiv, ali bar piva mora valjati! — masacusec

Apsolutno, ak nema dobre pive tam gdje jesam onda pijem nešto drugo.
  • wolfgang14
    5k
    Jeli netko probao pivu Holsten? Vidio sam da se prodaje paket od 12 limenki za 8 eura — Mr Anderson

Meni je holsten super. A ova cijena je odlična, ja inače limenku u svom lokalnom dućanu platim oko 1.20 eura. Tako da definitivno ti se isplati uzet ako mene pitaš
  • javolimtebejako
    6.3k
    slazem se s kolegom iznad, uzmi ti radije sta znas da valja :grin:
  • Mrvica
    4.3k
    Ako ekipu nije briga kakvo je pivo tj. ako nisu izbirljivi bit će dobro. :smile:
  • Mr Anderson
    22.5k
    Meni je holsten super. A ova cijena je odlična, ja inače limenku u svom lokalnom dućanu platim oko 1.20 eura. Tako da definitivno ti se isplati uzet ako mene pitaš — wolfgang14

Obzirom da ovi moji poslije utakmice popiju koju god pivu im daš, mislim da bi mogao za probu uzeti, a usput budem vidio jel mi je dobra i za doma uzeti.
  • Neron53
    2.8k
    Nije zlato sve sto sja.
    Ima razvikanih i preskupih piva koje kurca ne valjaju a ima totalnih jeftilen koje su prolazne.
    Ako si zedan a pivkani su hladni...svaka dobro dodje
    Kak bi mi rekli : rđavom kurcu.......
  • Bosna86
    13k
    Postoje samo dvije vrste pive, topla i hladna…

Sto se Njemacke tiče, Augustiner helles pa se ostale redaju dalje
  • Mr Anderson
    22.5k
    Augustiner helles pa se ostale redaju dalje — Bosna86

Vrhunska piva, Paulaner odmah do nje. Kak sam nekad dosta vremena provodio u Münchenu, navukli su me na Augustiner.
    4
    nije loše nego je jako loše. kao što je ekipa rekla, sve ovisi o prilici. ja nakon košnje od 4- 5 sati bi popio bilo koju pivu kao najbolju ali ako govorimo o dobrom pivu holsten je koma.
  • Mr Anderson
    22.5k

Sjećam se kad smo se '98 družili sa Celticovim navijačima prije i poslije utakmice i kak su hvalili Ožujsku da je super piva. Mi ih slušamo i mislimo si wtf, barem oni bi trebali znat kaj je dobra piva.Tad je Žuja bila puno gora nego je danas, a ni danas nije bogzna što.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.