dinamozivivjecno
Georg Koch
Lynx17
Pisu da smo odbili ponudu od 3m za Ljubicica. Ja Ljubu gotivim, i mislim da bi uz konstantu igranja bio top.
Ali ako ne igra, i ocito nece ni igrati jer pored Misica, Sucica, Ademia, pa i Bulata nije da se naigrao, onda uzeti 3m nije lose.
Jedino opravdanje je da napokon dobije priliku na svojoj poziciji, na kojoj je do dolaska u Dinamo bio top.
Dakle ili pusti covjeka da igra, ili ga prodaj, jer cijena ce mu ne igranjem logicno ici dolje.
Sve osim te 2 opcije je jos jedan izvanredno debilan potez ovih klaunova koji su nas svakako doveli pred rub! — Georg Koch
Kujtim Shalla
Krizy
da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogon..špicu nemamo već 6 godina,a bekovi klasika,Francuzi.
Golmana isto nemamo. A od kud će svi doći ak ne iz Dinama ko zadnjih 10-15 godina..jedino je nogomet kolko tolko živ..ali i to tone
Niste svjesni — Petko4455
i more je plavo
i more je plavo
Neki tip
Za koffija nije sigurno izmisljotina jer je sam igrac lajkao komentar di pise da normalno da je rađe izabrao Dinamo koji igra europu nego borbu za opstanak u 2.ligi.... — Orc123
i more je plavo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.