• Ivdzo11
    7.9k
    Dinamo je odbio AEK i Robert Ljubičić ostaje u Dinamu! SN
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Ajde hvala bogu, stvarno bi bio sokiran da su uopce poceli pregovarat sa tim ciganima nakon svega. Kuzim Ljubu jer zeli igrat, ali uvijek moze otici u bilo koji drugi klub
  • Georg Koch
    6.3k
    Pisu da smo odbili ponudu od 3m za Ljubicica. Ja Ljubu gotivim, i mislim da bi uz konstantu igranja bio top.
    Ali ako ne igra, i ocito nece ni igrati jer pored Misica, Sucica, Ademia, pa i Bulata nije da se naigrao, onda uzeti 3m nije lose.
    Jedino opravdanje je da napokon dobije priliku na svojoj poziciji, na kojoj je do dolaska u Dinamo bio top.
    Dakle ili pusti covjeka da igra, ili ga prodaj, jer cijena ce mu ne igranjem logicno ici dolje.
    Sve osim te 2 opcije je jos jedan izvanredno debilan potez ovih klaunova koji su nas svakako doveli pred rub!
  • DrawTube
    7k
    Ljubičiću se svašta može poreci i osporiti ali da diše za dinamo i dinamovštinu i da se trudi se ne može

Hvala Bogu da nije otišao kod grčkih cigana. Već nam se jedan "dinamovac" dovoljno zgadio zbog njih
  • serbus
    5.2k
    Ali samo idu jedna za drugom gluposti nakon brekala, pa sad malo aek-a . Taman ima vremena za neku novu glupost do kraja tjedna. Bolje bi prošli kad bi većina ljudi tamo kao Čačić primala lovu a ne dolazila na posao.
  • Lynx17
    4.3k
    Pisu da smo odbili ponudu od 3m za Ljubicica. Ja Ljubu gotivim, i mislim da bi uz konstantu igranja bio top.
    Ali ako ne igra, i ocito nece ni igrati jer pored Misica, Sucica, Ademia, pa i Bulata nije da se naigrao, onda uzeti 3m nije lose.
    Jedino opravdanje je da napokon dobije priliku na svojoj poziciji, na kojoj je do dolaska u Dinamo bio top.
    Dakle ili pusti covjeka da igra, ili ga prodaj, jer cijena ce mu ne igranjem logicno ici dolje.
    Sve osim te 2 opcije je jos jedan izvanredno debilan potez ovih klaunova koji su nas svakako doveli pred rub!
    Georg Koch

Tocno. Dosta slicno je i sa Bulatom.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Kako bi im ja jednostavno i lijepo odgovorio: Fuck off!
  • Facke
    6.3k
    Al Germanijak mi je stvarne najbolsi. Germanijak "doznaje". Svaki info s twittera ili s zone. :lol:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    jako dobar komentar i sa tim se slažem. Moje osobno mišljenje je da je ljubo moderniji igrač od njih svih skupa. Nas je još Tad sam podera i sazvakao u veznom redu. Ali ako mu ne daju igrat onda je 3 milje dobra lova ak će ga koristiti kao 5 opciju
  • Krizy
    59.2k
    da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogon..špicu nemamo već 6 godina,a bekovi klasika,Francuzi.
    Golmana isto nemamo. A od kud će svi doći ak ne iz Dinama ko zadnjih 10-15 godina..jedino je nogomet kolko tolko živ..ali i to tone
    Niste svjesni
    Petko4455

Ima Kustošija, poligon talenata.
  • i more je plavo
    1.3k
    Bilo bi interesantno staviti na vagu misljenja o bilo kom igracu spomenutom u zadnje vrijeme ovdje.
    Puno puta sam procitao "treba pogledati kaj navijaci tog kluba pisu o njemu".....i kaj se sada po misljenju navijaca moze zakljuciti o Brekalu, Ljubi, Bulatu, Kouaou.......

Jedino Wakizaka ima jedinstvenu podrsku, jer nije ni blizu nekakvom transferu....da i Grull dobro stoji jer nitko nezna da ga tu na zoni hocemo........a da se stvarno zakotrlja prica o njima bilo bi i po upravi i po njima.
  • i more je plavo
    1.3k
    Novinari, menađeri, bivši igrači, veliki dinamovci, insideri.......nam rade kašu od mozga.
    Šokota hvali Mamića.
    Bara hvali Mamića i na sve načine radi probleme ovoj upravi.

A za cudo nema urbi et orbi iz Međugorja ? Opametio se ili digao ruke ??

Nešto se grdo valja iza brijega, i sad treba navijače posvađati sa upravom, trenerom, igračima i mozgom.
  • Neki tip
    21.3k
    Za koffija nije sigurno izmisljotina jer je sam igrac lajkao komentar di pise da normalno da je rađe izabrao Dinamo koji igra europu nego borbu za opstanak u 2.ligi....Orc123

A ja lajkam tvoju predanost! Bez zajebancije.

Od čovjeka koji mi je bio smiješan koliko može piliti po jednom te istom bez prestanka, evo do respekta za apsolutno neviđenu razinu interesa za neku temu i volje da se uprati svaki trag koji može donijeti neku info više, zaključak, nadu, što god.

Ako si mlad, a s priličnom sigurnošću procjenjujem da jesi, onda sam siguran da ćeš prije ili poslije dobro proći s takvim fokusom na ono što te zanima. :up:

(Samo kratak disclaimer, jer ne bih htio da ovaj detalj prođe ispod radara.)
  • i more je plavo
    1.3k
    Sada mi je logicna prica od prije 2 tjedna o interesu Hajduka za Josipa.
    Bara je imao win-win situaciju.
    Znao je da Hajduk zeli maloga, i koliko se spreman protegnuti.
    Probal je izmusti Dinamo, skoro i uspio, kad je zapelo iz ko zna kojih razloga, vjerojatno je dobio mig odozdola "ili ga dovedi danas ili odustajemo" brze bolje ga je gurnul dole, i sad s mailovima koji ne pokazuju potrazivanja igraca pere maloga i pokusava nagrditi Dinamo.

I normalno da place za Mamicem, jer da je on tu, Brekalo bi dosao i za vecu placu nego u Italiji, samo sto bi razliku od Josipovih 350 000 ekipa rastalila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.