a drugi mjesec nam je ponovo paklen, cak 7 utakmica u nesto vise od 20 dana:
4.2. Gorica (doma)
10.2. Lokomotiva (u gostima)
15.2.Real Betis(u gostima)
18.2.Varazdin(doma)
22.2.Real Betis(doma)
25.2.Rijeka(doma)
28.2.Gorica(doma) — dinamozivivjecno
Ne mogu vjerovati da opsovah ovako — Kujtim Shalla
Ja sam iz stare zagrebačke obitelji, a svi vi koji ste iz takvih obitelji znate da su one prožete izvjesnom količinom stereotipa prema doseljenicima iz BiH, prvenstveno Hercegovine. Ipak, iz nekog mog iskustva, vrlo često su Hercegovci bili oni koji su držali do nekih džentlmenskih vrijednosti poput držanja nekoga za riječ i toga da kad nekom stisneš ruku, to je kao da si potpisao ugovor.
Ne mogu pronaći riječi kojima bih opisao svoje razočaranje činjenicom da Jakirović jučer poslije utakmice nije barem ponudio, ako ne i dao ostavku. Znam da mu je novac mio, kome nije, i da bi time izgubio otpremninu, ali od nekoga tko je i u privatnom životu Dinamovac, to je trebao biti minumum minimuma. Nikada se niti jednom treneru u Dinamu nije dalo toliko kredita koliko se dalo njemu, nikada se nikog nije toliko čekalo. Čovjek je rekao dajte mi jedne pripreme i jedan prijelazni rok, dobio je pripreme i prijelazni rok, a nakon njih - ovo jučer je izgledalo još gore nego kad je tek došao. Kako možeš imati obraz debljine džona na zimskoj čizmi da nakon te izjave i nakon kaj si dobio kaj si htio - izgubiš doma 3:0 od sedme momčadi lige, ispadneš iz zone u kojoj hoćemo li biti prvaci ovisi samo o našoj igri i umjesto da skrušeno ponudiš ostavku jer si iznevjerio povjerenje, ti govoriš o nekom kažnjavanju igrača koje nije moguće jer će se dići neke udruge? Dići će se udruge? Koji ti je k?
Fuj. Nije ovo čak ni pitanje je li on zaslužio otkaz od strane Uprave ili nije, on je ostavku trebao podnijeti pa makar ju Uprava odbila. Pa makar i sto posto vjerovao da će osvojiti prvenstvo, izjaviti mislim da mogu ovo izvući, ali osjećam odgovornost da ponudim svoj mandat na raspolaganje. To je moralna, karakterna i ljudska obveza, ne pravna. Trenera ima svakakvih, pa i dobri treneri imaju loših epizoda, ali jučer je Jakirović pokazao da je nula od čovjeka. A kad si nula od čovjeka, kad ne znaš držati riječ, preuzeti odgovornost za svoje postupke, kad izgubiš moralni i etički kompas u životu i to zbog novčanog iznosa kojeg ćeš sigurno zaraditi u narednih godinu dana... evo sram me za njega, jer on srama očito nema — Bosskovitz
Kao gledam rukomet a neznam ni rezultat, vidim poluvrijeme valjda. U pm — Kujtim Shalla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.