Meni momcad izgleda toliko ispuhano kod Jakira da to nisu istine, počinjem vjerovati ljudima koji su govorili da je on tipični HNL trener kao Toplak, Zekić i ostala ekipa, puno sam više očekivao. Majstore nemoj ti meni o igračima pričati, imamo daleko najbolji roster još uvijek, uostalom nisi ni trebao dolaziti ako misliš da smo loša ekipa, veliko razočaranje mi je ovaj trener, očekujem hitno novog trenera... — LaznjakProsineckog
No, treba se naoružati strpljenjem jer uskoro dolaze na štih “vjesnici demokracije” sa svojom listom. Doduše, odustali su od načela “jedan član - jedan glas” pa pristali na neki hibridni model koji im ne daje ništa drugo osim prava da “jamraju” na Skupštini i Izvršnom odboru. No, I tu su limitirani… Recimo, na onoj zadnjoj Skupštini nismo čuli da su se predstavnici navijača uključili u raspravu oko financijske situacije kluba kada je Mladen Vedriš potegao to pitanje. A trebali su. To se od njih očekuje. Da budu korektivni faktor… Ovako slutimo kako će biti “sjaši Kurta da uzjaši Murta”. Besmisleno, nesvrhovito, uzaludno — Mali Zeus
Senatori su dali potporu(Ademi,Mišić,Ristovski i Petković) tko zna koji put,još da mu na terenu daju,ekipa nema ništa što treba da ima,trener je trebao davno biti bivši,spominje se 9 DEVET pobjeda do Hajduka,a Bože tebi hvala,hajdemo i to vidjeti.
Dobro jutro sa željom od 9 tih pobjeda do Poljuda!
Očekivao sam 10 pobjeda jer nam 9 bez desete ne znači ništa .
Nisam počeo navijati za Dinamo jer je prvi ,11 godina sam i sam čekao da budemo prvaci (1982.-1993.),ne očekuje nitko da smo uvijek prvi,najbolji,ali s proračunom koji imamo ,da očekujem u ovoj ligi da smo prvi i da se borimo do zadnjeg kola za titulu i da igramo dobar nogomet. — plavi72
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.