Jovičević, Kopić, Čačić i Bišćan su privatno dinamovci pa su htjeli otpremninu. — Captain America
Zanima me ko bi od nas ovdje ostavio na stolu 500 tisuća eura. — Captain America
Kada bi svatko od nas ovdje zarađivao milijun eura godišnje i bio u situaciji da uopće nije upitno hoće li pronaći novi posao u narednih nekoliko mjeseci, mislim da bi većina ostavila. — Bosskovitz
Navijači nek svoj bijes usmjere prema onima koji će u 9 mjeseci možda smijeniti trećeg trenera. — Captain America
Podržat ću uvijek trenera u traženju onoga što mu ugovorom pripada bez obzira na ime i rezultate koje ostavlja iza sebe. Navijači nek svoj bijes usmjere prema onima koji će u 9 mjeseci možda smijeniti trećeg trenera. — Captain America
Ne možeš 500 tisuća eura gledati kroz prizmu prosječnog radnika u Zagrebu koji godišnje zaradi 15-ak tisuća eura, gledaš ih kroz prizmu trenera koji u jednoj godini zaradi koliko taj radnik u gotovo dva radna vijeka. Kada bi svatko od nas ovdje zarađivao milijun eura godišnje i bio u situaciji da uopće nije upitno hoće li pronaći novi posao u narednih nekoliko mjeseci, mislim da bi većina ostavila 500 tisuća eura u situaciji da su dobili sve što kaj su tražili i svejedno razočarali. — Bosskovitz
Kaj oni tam dogovaraju sa Jakirovićem kako izgubit i u Puli — Noel
sa stožerom — Jaro
Nema, ako sam dobro shvatio 500 godisnje, neka ispravi netko ako nije — BornaPŽ1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.