• Mandelinho
    682
    Šteta što je Despodov već zaigrao za dva kluba ove sezone, pa ne može promjeniti klub :razz:

Inače, uključio sam se na Zonu malo kasnije pa ak netko može objasniti kakva je fama bila oko tog Despodova ovdje?

Nadam se samo da nije bilo u kontekstu da nam kapetan bugarske reprezentacije ne može pomoći
  • deda
    38.3k
    Kolega, ovdje je fama oko svakog imena koje se spomene. :cool:
  • Mr Anderson
    12.6k
    Inače, uključio sam se na Zonu malo kasnije pa ak netko može objasniti kakva je fama bila oko tog Despodova ovdje?Mandelinho

Despodov, Ojeda, Grüll...nastavi niz. Netko spomene igrača i onda stotine napisanih postova kak nismo sposobni ih dovesti. Ono, regaš se na market, pikneš ga u košaricu i platiš. Piece of cake.
  • Mandelinho
    682

Pa Dobro, Ojeda je bio blizu, bilo smo spremni 5 milki istrest od novaca iz LP, a ovi su tražili na kraju 7-8
  • nemapredaje
    5.5k

Postoji li mogućnost da se napravi statistika čija imena su se najviše spominjala u ovoj temi?

Mislim da bi Despodov, Ojeda i Brekalo bil u top pet sigurno.

edit: reply-ao sam na nešto nevezano, ne znam kak se napravi mention
  • Mandelinho
    682

Koji Brekalo, naš ili njihov :sweat:
  • Krizy
    58.7k

Igrači povezivani s Dinamom u 2024.:

Golmani:

Desni bekovi:
    Pierre-Gabriel, Tudor, Kouao, Silva, Gazibegović

Stoperi:
    Galešić, Mitrović, Radeljić, Lovren, Laifis, Batagov, Ghiță, Torrente

Lijevi bekovi:
    Oliveras, Alioski

Zadnji vezni:

Središnji vezni:
    Rog, Modrić, Zajc

Ofenzivni vezni:
    Wakizaka, Krivak

Desna krila:
    Šotiček

Lijeva krila:
    Hoxha, Pjaca, Kent, Brekalo

Napadači:
    Mierez
  • mali M
    7.9k
    samo 7!?!?!? baš sam razočaran.. prošlo je već 18 dana u novoj godini, a prijelazni rok je još aktivan.. mislim da je vrijeme da se novinari uozbilje i daju gas! :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    Postoji li mogućnost da se napravi statistika čija imena su se najviše spominjala u ovoj temi?nemapredaje

igraci-transferi.jpg

Napomena: broj spominjanja Brekala se odnosi na ukupno spominjanje tog prezimena pa uključuje i Davida, Filipa, ne samo Josipa. Pretpostavljam, međutim, da je potonji ipak bio možda mrvu češće ovdje spominjan od ove dvojice. :)
  • Rex Ramae
    3.4k
    Na koje vremensko razdoblje se ovo odnosi? Nešto mi je Despodov tanak
  • Neki tip
    21.3k

Ukupno. Sva spominjanja u ovoj temi. Međutim, to se odnosi samo na nominativ. Tražilica je dosta manjkava i ne omogućuje da upišeš korijen riječi pa pronađeš ukupan broj spominjanja, u svim padežima.

Npr., ako upišeš samo "brekal" neće izaći ništa ili možda koji rez.

"Despodov" ne uključuje "Despodova", "Brekalo" ne podrazumijeva "Brekala" (što je i logično, ali s "brekal" si nećeš pomoći..).. uglavnom, shvatio si.

Ali eto, čisto nekog omjera i trenda radi. :)
  • Captain America
    20.4k
    Despodov mi je baš iznenađenje.

giphy.gif
  • Neki tip
    21.3k
    Budući da sam meka srca i osjetljiv na nepravdu, odlučio sam Despodovu dati drugu šansu. Kao i padežima genitivu, dativu, akuzativu.

Novi rezultati tako uključuju i spominjanja poput "dajte Brekalu što traži!" ili "mi dalje bez Ojede ne možemo!" ili "Despodova se mora dovesti!" pa čak i "Grula sam gledao..." (da, s jednim L, u pretragama sam podrazumijevao i mogućnost tipfelera).

Međutim, dragi moji, statistika je neumoljiva, omjeri su ostali slični bez obzira na proširenje pretrage, a Brekalo (tj. Brekalad ako znamo da ih ima još) ruši/ruše sve rekorde:

igraci-transferi-padezi.jpg
  • Krizy
    58.7k
    Nepravedno zapostavljeni:

385 - Frigan
    264 - Mierez
    193 - Bakrar
    172 - Vipotnik
    118 - Omeragić
    117 - Beljo
    108 - Selahi
  • Neki tip
    21.3k
    Samo sam dao narodu što je tražio, no slažem se da su ovi koje si pobrojao neizostavan dio povijesti ove teme!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.