• Rex Ramae
    2.9k
    Znači još jedan FM wunderkid na putu prema dole.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Ima li kakva odsteta, % neki? Ili je raskinut ugovor?
  • Eduardo
    22k
    otišao je bez odštete.
  • NB86
    15.2k
    Imao je jos 6 mjeseci ugovora
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ja vjerujem da će kod pravog trenera proigrati i pokazati sav potencijal koji ima. Kod nas je uvijek bio u grču, uz bljeskove tu i tamo. Očigledno da je u svetom dresu nije uspio nositi se sa pritiskom. Sretno i sve najbolje
  • Bernard
    623
    Ono nešto mu je falilo, nekako često izgledao nezainteresirano, al sretno mu dalje.
  • NB86
    15.2k
    Ja sam se nakon sezone u sibeniku nadao da ce ispunit potencijal al sve se vidilo u rijeci, pola godine je igrao tamo guralo ga se i startao je i to jednostavno nije dovoljno za dinamo. To je dobar igrac i nista vise, po meni iskoristljiv jako u ekipama koje igraju na tranziciju (kao onaj rosasov sibenik) i tu ce uvijek dobro igrat.
  • Efes Pilsen
    9.5k
    da, jednostavno se nije razvio da dominira kao u nizim kategorijama. Upravo se na tim posudbama vidjelo da nije bas taraba, ali da nije ni dominantan igrac prevage nego da mu treba bas sustav.
    Dio toga je i do njegove glave, fizicki da se malo napumpa i da radi vise ponavljanja mogao bi i dalje imat solidnu karijeru.
  • javolimtebejako
    1.7k
    nisam ni znao da ima jos 6 mjeseci ugovora, otkud onda uopce price o 5 milijuna odstete
  • nemapredaje
    4k
    To se priča za Rukavinu, ne za Marina
  • Mali Zeus
    14.9k
    Sretno mu bilo!
  • Jurki
    14.3k
    This discussion is closed to new comments. :rofl:
  • javolimtebejako
    1.7k
    eto mi kad komentiram prije nego sam kavu popio
  • Mr Anderson
    9.4k
    Još jedan protraćeni talent, na žalost.
  • Eduardo
    22k
    prijelaz iz juniorskog u seniorski nogomet jasno je pokazao da on nije igrač za Dinamo, a ne možemo reći da se nije potrudio. Išao je na posudbe, vraćao se, opet išao na posudbe ali jednostavno nema tu dovoljno igračke kvalitete da bi igrao nešto zapaženiju ulogu kod nas. Zato ja ne bih rekao da je on potraćeni talent već igrač ograničenih kapaciteta koji je kao i mnogi drugi klinci u mlađim uzrastima previše razvikan bez neke zaista čvrste osnove. Da je imao kapacitete za nešto više siguran sam da bi Dinamo stao iza njega i gurao ga kao projekt kluba. Isto se sad događa s malim Rukavinom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.