• Paggini
    99.5k

Zgadila mi se otkad su ubacili "i opet i opet".
  • DrawTube
    7.1k
    Otišao sa zone malo prolistat druge stranice o HNL na netu i vratio se u roku od 20 sekundi. Ja ne znam gdje Mordor dosad nije zašao

Zona je stvarno tvrđava u moru bljuvotine koja se na internetu može pročitati. Zona mi je odsad izvor informacija za sve
  • NORTE
    27.4k
    ta pjesma zgadila odkad se pjeva na tekmama repke, ali san mi je da zagrmi na prvoj tekmi na novom Maksimiru — nemapredaje
    Meni se baš zbog pjevanja na repki "podigla u očima", prije mi je bila onako skroz 'simpatizerska', i da se takvo što zaista pjeva i na dinamu pred svaku tekmu bilo bi san snova.
    Jer baš je dobro vidjeti te opet!
  • Droljo
    32.2k

Mi smo bez istoka ko bez kurca. Uvijek nešto...
  • Antisha
    911
    Baš mi je žao što nisam imao prilike biti na istoku prije zatvaranja. Zapad mi je nekad previše kazališni.
  • Sajla
    24.4k
    Bratić je izgubio okladu i cijeli vikend mora nositi majicu s tovarskim grbom. Do sada su ga 3 puta hračnuli, dobio je šamar i gađali su ga flašom.
    Bojim se kaj će se dogodit ako izađe iz stana.

:wink:
  • Paggini
    99.5k
    Nema te oklade za koju bih riskirao nošenje tovarskog grba, fuj
  • bluemagic
    1.4k
    onda ocigledno ne ulazis u tu okladu, a ako vec izgubis okladu koja ukljucuje nosenje majice s haj. grbom jbg ko te pita

Ima ljudi koji su umirali zbog oklade
  • mlinchica
    7.4k
    Dobro jutro zagrebačkim mališanima i dinamovom puku na istoku, sjeveru, zapadu i jugu Hrvatske, u inozemstvu! :heart:

Dobrodošli u PLAVI grad, uz poznate taktove: jedna će ________ (govnarska skupina), plakati ovu nooooć :strong:
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Dobro jutro svima osim studentima, svekrvama i svim ostalim tovarima!
  • Mihaljević
    15.2k
    GBiNlUdXUAA9iOj?format=jpg&name=medium
    Dobro jutro svima osim klubovima koji su šahovnicu stavili tek 1990.
  • badjibadara
    10.8k
    Bratić je izgubio okladu i cijeli vikend mora nositi majicu s tovarskim grbom. — Sajla

Od kuda normalnom covjeku majica sa tovarskim grbom u stanu?
  • mali M
    10.7k
    Zona mi je odsad izvor informacija za sve — DrawTube

:rofl: dobrodošao u moj svijet... Dobro malo je problematično na temi Zagreb (šala) ali i tamo izvučeš kontekst šta se događa...
  • reziser
    8.3k
    IMG-20231217-094612.jpg

Sve je spremno... :heart:
  • Sajla
    24.4k

u vicevima ljudi razgovaraju sa zlatnim ribicama, medo i zeko rolaju jointove, kanibali ulove muju, amerikanca i nijemca, a nekad se dogodi i ovo s tovarskom majicom. svakakvih situacija zna biti :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.