ja mislim da sam ja iz bunta prestao još davno kad su pljuvali HNL i nisu htjeli pisati o njemu. Tu su mi se prvi puta jako zamjerili, a kasnije sam skužio da nisam pogriješio jer na svim poljima su kriminalno neprofesionalni..Index nisam otvorio od korone. — austrijanac
nije to danas ni problem. ako je kvalitetno odrađeno našlo bi se i sponzora i svega. lova je problem na nekoj mikro razini, ali ako se to digne na veću razinu onda te i ulagači ozbiljnije shvate.bilo bi jako kad bi na Zoni izrasla nova generacija sportskih novinara, pa krenuli u vlastiti portal koji će za razliku od svih ostalih držati razinu objektivnosti i ne loviti klikove — Rakovica1986
Kad postanemo favoriti medija, onda znamo da smo potonuli i da nam osim simpatičnosti nije ostalo ništa — Mlađi referent
Daj Klaune doseg karijere ti je da si bio rezerva u CSKA, pa ne boji te se ni Kaneko da staneš ispred njega sa nožem. — Slavonski interpunkcijski znak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.