slažem se, ali da je prosjek i 10.000 to je pola stadiona prazno! da je 15.000 to je još uvijek četvrtina stadiona prazna.. Mislim da mi do prosjeka punog stadiona cca 20.000 mora proć barem 15-20 godina.. i to ako bude sve po planu i idealno.. Ma 25.000 maks maksova, to je za naše potrebe najbolja moguća stvar!Ja ne smatram da ce nam na stadionu od 35k prosjek biti 6-7k, a na desetak tekmi biti 35k . To je ogromna razlika, i naravno da nije odrziva. Za desetak tekmi godisnje ce se traztiti karta vise, dok ce prosjek biti puno veci neko 6-7k. — jedan u nizu
Dinamu bi samo zbog europe dozvolio do 20.000. Znam da se tu dostav vas neće složiti, ali ja za jednu malu RH i poprilično nepopularnu HNL ne vidim da ćemo ikad puniti stadione sa 30-40.000 ljudi. — mali M
U Zagrebu nema smisla graditi stadion ispod 50k mjesta. Idealno i više pa da se u budućnosti mogu igrati i finala LP — Ban
Ja sam vadio statistike drugih klubova koji su dobili nove stadione. Nitko tko je imao prosjek 5-7.000 sutra nije imao prosjek 20.000. — Infinity
Ja sam vadio statistike drugih klubova koji su dobili nove stadione. Nitko tko je imao prosjek 5-7.000 sutra nije imao prosjek 20.000. — Infinity
Zlobnici bi rekli da nitko od njih nije imao ni ovoliko ružan, hostilan i zaista po život i zdravlje opasan stadion kao mi, ali mislim da kad kod nas ljudi govore o povećanju posjete ne misle samo na stadion. Stadium je tu uvjet, ali misle i na to da bi se popravio marketing, da bi se klub demokratizirao i oslobodio stigme kriminalnog slučaja i slično.
Hajduk je s prosječnih oko 7.000 gledatelja 2010. došao na prosječnih 22.000 ove godine, to je povećanje gledanost od 200% bez ikakvog novog stadiona, samo na temelju kvalitetnog marketinga i pozitivnih promjena u klubu. Znam da sam stadion neće to napraviti, ali s novim Maksimirom, čistim obrazom kluba, vrhunskim marketingom i kompetitivnom ligom - a bit ću realist i reći da to sve zvuči izvjesno - ne vidim zašto bismo mislili da je prosjek od 20.000+ nešto nezamislivo za nas. — Bosskovitz
slažem se, ali da je prosjek i 10.000 to je pola stadiona prazno! da je 15.000 to je još uvijek četvrtina stadiona prazna.. Mislim da mi do prosjeka punog stadiona cca 20.000 mora proć barem 15-20 godina.. i to ako bude sve po planu i idealno.. Ma 25.000 maks maksova, to je za naše potrebe najbolja moguća stvar! — mali M
Nitko nije imao ovako nezdravo okruzenje oko kluba, i takvu rupu od stadiona. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.