• Neki tip
    21.3k
    Ako je netko s foruma isao na koncert ti ces biti banovan zbog vrijedjanja drugih forumasa :lol:Infinity

Hahaha, top.

Idem na svih 5 koncerata i imam na prsima istetoviranu Aleksandru Prijović u zagrljaju Tomislava Tomaševića dok stoje na Ice Cubeu uz natpis "ti ne'š u Arenu".
  • Kepec
    7.2k
    Dinamo 3/6.
    Aleksandra Prijović 4/5.

Čekamo Aleksandrinin peti koncert da se konačno prestane pisati o njoj i Dinamovu šestu pobjedu da splasne južna euforija.
  • Papastrumf
    13.6k

Čekaj, nazivas govnima ljude zato što imaju los glazbeni ukus? Na tim koncertima je valjda 80% žena. Što su ti pobogu one skrivile da ih nazivaš govnima?
  • Mali Zeus
    15.1k
    Mislim da ću konačno prelomiti i kupiti plejku zbog ovog. A i zbog Read Dead Redemption.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Odigrao Peticu na PS3,PS4 i PS5 dobio troje djece od izlaska ahahaha Bilo je i vrijeme da izade GTA6
  • Captain America
    19.2k
    Sva priča oko GTA 6 me natjerala da opet odigram peticuMrvica

Mislim da ću konačno prelomiti i kupiti plejku zbog ovog. A i zbog Read Dead Redemption.Mali Zeus

Meni je na četvorci ostao zadnji Horizon za odigrati preko PS Plus Premium i računam to rješit kroz par tjedana i taman uzeti slim model petice.
  • Mali Zeus
    15.1k
    ↪Mrvica Odigrao Peticu na PS3,PS4 i PS5 dobio troje djece od izlaska ahahaha Bilo je i vrijeme da izade GTA6ZGBhoy

Vidiš peticu nisam nikad završio. Igrao je na PC-u, sad više nemam taj PC pa ni nemrem. Izgleda mrak i sve, ali nije me oduševila kao recimo San Andreas.
    Jesi igrao remaster SA i Vice Cityja. Obje igre legendarne. Bilo je puno problema kad su izdali remaster, al valjda su to izglancali sve. San Andreas sam odigrao 2, 3 put do kraja.
  • Nolifer
    9.2k
    Čekaj, nazivas govnima ljude zato što imaju los glazbeni ukus? Na tim koncertima je valjda 80% žena. Što su ti pobogu one skrivile da ih nazivaš govnima?Papastrumf

Čekaj..Razmisli prvo koga zovem govnima. I zašto ih zovem govnima. Nek ti pomogne neki tip iz analizirati moj komentar i onda utvrdi i odgovori na koga sam točno mislio da zovem govnima.

Pa ćemo se valjda složit u odgovoru tj komentaru :smile:
  • Papastrumf
    13.6k
    Daj piši zdravoseljački, ne ide ti ovo baš.
  • nemapredaje
    4.1k
    Općenito ljudi koji nekoga ocjenjuju i sude na temelju glazbe koju sluša su za mene obični snobovi i malograđani
  • Nolifer
    9.2k
    Nejde ni tebi baš. Pa se ne žalim. :cheer:
  • Droljo
    11.2k
    Mislim da ću konačno prelomiti i kupiti plejku zbog ovog. A i zbog Read Dead Redemption.Mali Zeus

Nemrem se naučit na đojstik i moš me jebat. Pes i ništa više. Ni vožnje nikakve. Posudio već sto puta plejku od frenda sa sto igrica al nejde na taj gamepad i ne. Samo miš i tipkovnica.. šteta.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Jesi igrao remasterMali Zeus

Ne, samo orginal nekada davno - Lijepa vremena
  • Droljo
    11.2k
    Općenito ljudi koji nekoga ocjenjuju i sude na temelju glazbe koju sluša su za mene obični snobovi i malograđaninemapredaje

To šta šabani deru kolo oko auta poslje koncerta u sred zagreba i treba osuditi. Fuj. Kolo stari moj.
    Teško nama sa takvom mladeži....
    Šund, neukus.. odvratno
  • Krizy
    50.4k
    Folklor je bio jako važan kroz povijest Hrvatske.
    Vrijeđati mlade koji su to naučili je vrijeđanje i hrvatske povijesti.
    To što se prešlo na svakakve moderne stvari, pa zaboravilo na tradiciju ne bi trebalo automatski značiti da je to seljački i neukusno.
    Nisam to nikada plesao tj. igrao ali ne mora se odmah vrijeđati.
    Žalosno je da to mnogima smeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.