• Sibirski plavac
    5.4k
    Ma priča gluposti. Znam da sam jednom negdje vidio podatak da je Dinamo na gostovanjima (bez derbija u Splitu) već barem 10ak ako ne i više godina najgledaniji klub. Oni su sad u najvećoj euforiji ikad jer dugo dugo ovoliko blizu nisu bili tituli pa se zato i ruše rekordi u gostovanjima,broju članova i slično. Zakaj nisu rušili rekorde u gostovanjima,broju članova kad im je vrhunac bilo treće mjesto iza Rijeke i Dinama i kad su ih šamarali velikani sa Malte,Gruzije,Kazahstana itd? Kad ih pitaš takvo pitanje uopće ne pokušaju argumentirati nego odmah krenu na vrijeđanje uz standardne izjave "ma šta ti znaš purgeru ljubomorni,dali biste vi sve da imate ovo šta mi imamo,držte se praznimira i tattinih kupljenih titula"
  • Captain America
    20.1k
    Novinar ga je pitao za atmosferu, što je trebao odgovoriti? Shvatite da su gotovo sve izjave svih sportskih djelatnika (čast izuzecima poput Zekića) recitiranje istih floskula čisto da se odrade obaveze prema medijima.
  • jedan u nizu
    13.2k

jedno je pohvaliti atmosferu i zahvaliti se navijacima i sta sve vec ne.
    a drugo je reci da jedino oni pune tribine u hrvatskoj, i to jos sa komentarom kako je to 'uvijek ista prica'
  • Captain America
    20.1k
    Krovinović želi zapaliti navijače i dodvoriti im se. Ništa već neviđeno u modernom sportu. Oršu se slavilo za "nema većeg kluba od Dinama" pa je prvom prilikom pobjego u engleskog fenjeraša. Ako nema većeg kluba od Dinama, zašto odlaziš u budućeg drugoligaša? Ne trebate uzimati zdravo za gotovo sve što igrači govore nakon utakmice.

Provjereno imam info da je Krovinović za vrijeme jedne propuštene utakmice Hajduka na Poljudu cijelo vrijeme proveo na mobitelu nemareći za zbivanja na travnjaku. Nije se htio ni slikati s navijačima pod poluvremenom. Krovinović je profesionalac koji pošteno odrađuje svoj posao dolje, a nema govora da se radi o HC hajdukovcu poput Lovre Kalinića.
  • jedan u nizu
    13.2k

inace, ime teme je shit of the day. Opusti se.

Znam da trkelja gluposti, i znam da smo tu negdje po brojnosti.
    Kada sam procitao izjavu bas sam htio samostalno provjeriti brojke i maknuti derbije, pa da imam jasniju sliku.
    Iskreno, ocekivao sam malo vecu razliku u njihovu korist. A sami smo si krivi sto je na Rudes u Kranjcu doslo samo 2400 ljudi, da je doslo vise, bili bi skroz jednaki :D
  • Pero Vragec
    99
    Ako nema većeg kluba od Dinama, zašto odlaziš u budućeg drugoligaša?Captain America

Ako voliš Hrvatsku, zašto odlaziš u "Minken" šljakat? To ti je na tom tragu logike... :clap:
  • db-izbjeglica
    17.6k
    jasno da se dodovorava...ali na taj način prenosi ono što magareći puk želi čuti.
    moje pitanje je:

sve i da je tako, OK, ali što s tim?

nešto očekujete zauzvrat?
    to je samo za potrebe vlastite zadovoljštine?

ne kužim....
  • Captain America
    20.1k
    Ako voliš Hrvatsku, zašto odlaziš u "Minken" šljakat? To ti je na tom tragu logike... :clap:Pero Vragec

Baš stoji usporedba šljakera koji si ne može priuštit život u Hrvatskoj i nogometaša koji ide na 400 tisuća veću plaću, a već ima preko milijun.
  • Pero Vragec
    99
    Novac je svakom relativan pojam, ono kaj je dosta tebi i meni nije nekom trećem... Tvoj komentar je išel u nekom "emocionalnom" smislu, tako da je usporedba dobra...
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Ako voliš Hrvatsku, zašto odlaziš u "Minken" šljakat? To ti je na tom tragu logike... :clap:Pero Vragec

sasvim je legitimno otići raditi u inozemstvo, za veću lovu...al nemoj onda prosipati patriotizam!

sasvim je legitimno otići igrati nogomet u mrtvi southampton...al nemoj onda pričati o dinamovoj veličini.
  • Pero Vragec
    99
    Pa točno to! Samo kaj je on o Dinamovoj veličini pričal prije nego je otišel, a ne naknadno, tak da je kužim pljuckanje... Na kraju krajeva, gledali bumo ga uskoro ponovo u svetom dresu, pa bu opet "Bog".
  • gledatelj
    875
    Samo što Orša nije otišao jer mu je san igrat u navedenom klubu već u ligi kojoj se natječe tako da vam teza polovično drži vodu. Možda on i dalje misli da nema većeg kluba od Dinama, ali ima veće lige od HNL-a.
  • The Undertaker
    7.9k
    Ja bih rekao da su igrači predvidili ovo što se događa u klubu pa su na vrijeme odlepršali. Neki su pogodili, neki baš i ne.
  • masacusec
    5.3k
    Sjašite više s Oršića! Dečko je za Dinamo dao više od modrića, petkovića, lovrena…
    Ako je ikoga zajebao, sebe je zajebao!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.