Pa evo "po zaslugama" nezz dal sam u pravu, zar nije Suba branio finale ozljeđen, jer eto uveo nas je tamo i zaslužio je braniti finale? Kakve golove je primio svi znamo — Doktor Kunić
Još jače od svega su bljuvotine od zlaje o mladima i budućnosti, a dok god može trpat će senatore u momčad jer eto, zadužili su nas. Perišić po povratku od ozljede bude imao skoro 37, pa dragi Ivanušec šta si igro si igro jebiga. — Doktor Kunić
Real koji može kupit kog želi igra sa senatorima dok mogu hodati, ali uvodi i mlade koji kvalitetom zasluže. Nije ni Dalić daleko od takve politike zato i jedni i drugi (mi) imamo i tolike uspjehe. — Patak
↪Mali Zeus ja ne kažem da se treba oprostiti od senatora, nego zbog čega npr protiv Latvije gdje ti je tekma riješena modrić igra 80 minuta? Jer on to želi a ovaj ga nema srca maknut? Daj molim te, priča od budućnosti i klincima, pa eto ti utakmice i prilike da daš šansu mladima protiv Latvije koja je riješena u prvom poluvremenu. Naš najveći talent u Hrvatskoj dobije protiv Latvije 8 minuta, zašto? Zato što Modrić mora igrat do 85. Za 3 dana sljedeća utakmica još jača i bitnija. Nemam ništa protiv Luke, najveći je, ali ove "male" i riješene tekme po meni treba dat priliku drugima. — Doktor Kunić
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.