• ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    A govna sretna dva put prešli centar i dva gola dali, mi 25 puta šutali u prvom poluvremenu i ne nam jedan jebeni ući
  • cron1ck
    2.5k
    Ovako smo i mi trebali riješiti utakmicu prvo poluvrijeme u Varaždinu i gotovo
  • DiddyGuela
    7k
    Tovari za razliku od nas (i ostatka lige) imaju obranu. Sarlija i Uremovic su daleko najbolji stoperski par u ligi. I to je dovoljno, zatvori nazad, neki krumpir protiv ove HNL raspaline i to ce bit dovoljno za naslov ove sezone.
  • badjibadara
    10.8k
    na ponovljenoj snimci mi je izgledalo kao da je punim obujmom prešla crtu — Slavonac86

Mislim da nije, da je dio lopte bio na crti. No svejedno su mogli pokazati iz jos nekog kuta.
  • blue heart 72
    3.8k
    iz toga kuta kamere je nemoguće reći. Dojam je da je izašla, ali sada to više ionako nije bitno.
  • Droljo
    32.2k
    Mi moramo dobiti danas i točka. Neće nas nitko častit a i ne treba.
  • Markelo
    4k
    Koliko god traljavo izgledaju, ne primaju golove. Mi s druge strane svaku utakmicu ulazimo sa -1
  • blue heart 72
    3.8k
    Ovo je smijeh kako je Drožđeku mahnuo zaleđe (iako mislim da je bilo) prije završetka akcije
  • Blueshadow86
    5.8k
    I ovaj komentator Pukšar mi ide na onu stvar s tim piskutavim glasom. Kao da se helijem inhalirao. I krešti cijelo vrijeme. Još kaže da podrhtava zapadna tribina od decibela. :rofl:
  • NitkoBitan
    39.3k
    Ovi iz Varazdina su dosli gustat na Poljud, nije da samo tako izgledaju, to su i rekli.
  • DrawTube
    7.1k
    Tovarija se provlači, Tovarija ima sreću bla bla

Tovarija ima +10 i 2 gola prednosti na poluvremenu, a mi se moramo čupati na Rujevici i nadoknaditi 2 tekme od momčadi protiv kojih smo gubili nakon regularnih 90 minuta

Zamisli da ti je netko rekao prije 2 godine da ćeš se na Ruji čupati da dođeš na -7....

Strašno što su grobari napravili, da ne izgledamo ništa gore od ovog skršenog Osijeka...
  • Ali
    2.7k
    Zanimljivo da se kod oba gola nije nista gledalo, pokazalo se na centar.
    Prva je 99% vani jer da je unutra bi linijski pokazao da je unutra, a kopacka benraoua je nanonoj crti izvan terena (oznaka za razmak kod kornera)
    Kod drugog gola je diallo dodao sarliji koji je na crti gura u gol. Istu granicna sutuacija, svakako za pogledati detaljno, ali ne ni sekunde.
    Drozdek u liniji, ali frajer mrtav hladan mase, iako je pravilo da te rubne moras pusiti do kraja akcije
  • Time
    1.9k
    Poceli smo kmecat...nije dobro
  • Ali
    2.7k
    Nije kmecanje, smjesno je kako hns gura svim silama, a oni se jos ktome zale da ih se krade
  • Mlađi referent
    16.3k
    Poceli smo kmecat...nije dobro — Time

Kad krenu patetične objave na društvenim mrežama i redovno kmečanje oko sudaca znaš da smo ušli u Hajduk zonu i da je carstvo na izdisaju :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet