Nek mi netko nabroji vise od e tekme njegove dobre na zadnjem veznom? Ja znam samo jednu i to protiv csk i tad nije bio klasican vezni vec je bio zaduzen da igra flastera na Vlasicu! — Orc123
Evo par opcija za zimu.
Bartol Franjić- igra jako malo u Darmstadtu. Možda se može dovesti na neku posudbu iz Wolfsburga sa pravom otkupa do 2,5 milijuna.
Kristijan Jakić- mislim da se bez problema može dovesti bar na polugodišnju posudbu. Valjalo bi i njemu i nama.
Hrvoje Smolčić- također igra jako malo, a polivalentan je i može pokriti sve pozicije u obrani. Platili su ga 2,5 milijuna i za pola toga iznosa bi vjerojatno bio dostupan.
Filip Benković- nakon odlaska Bjelice je zakovan za klupu. Za naš kadar top stoper i dostupan bez problema.
Mislav Oršić- sumnjam da će Turci imati volje čekati njegov oporavak. Maks dva milijuna i doma je. Vjerojatno bi igrao za dosta manje nego u Trabzonu, ali mislim da bi on pristao.
Lindon Selahi- opcija ako ne ide sa Jakićem. Agresivan i brz vezni igrač. Nešto što nama nasušno fali. Kako mu ugovor istječe na ljeto može se dobiti za iznos ispod miljun eura. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.