Ne znam jesi li pogledao Georga Carlija u možda jednom od najboljih stane uloga ikad: The reason education sucks! — Patak
Thomase Baueru jesi to ti ? :chin: — Gražvydas Mikulėnas
George Carlin je umro 2008 godine, a kad je zapravo odradio taj stand up ne znam ali sigurno nekoliko godina prije toga, a ne sjećam se ni je li tad YouTube bio popularan ili utjecajan niti da ga netko snima za tu platformu. — Patak
↪Bosskovitz Nema veze s geopolitikom, ali kad si već spomenuo da cjepiva ne uzrokuju autizam, možeš li me uputiti na studiju koja je to dokazala? Recimo ima li studije gdje se uspoređuje pojavnost autizma kod cijepljene i kod necijepljenih djece? S obzirom da se radi o djeci a autizam zadnjih godina raste to je iznimno važno pitanje s kojim se medicinska znanost sigurno uhvatila u koštac zadnjih godina. I ako nije cjepivo što je drugo uzrok tako velikog porasta? — Patak
Samo jedna jedina studija ikad je došla do zaključka da cjepivo uzrokuje autizam - za nju se ispostavilo da su podaci bili falsificirani, a nakon revizije podataka je povučena. — Bosskovitz
nekad treba stati i zauzeti neko stajalište sa trenutno dostupnim informacijama jer nemaš mogućnosti za daljnje preispitivanje. — Patak
Ne znam što si mislio sa dokazivanjem nepostojanja ali nema veze. — Patak
Za ove tvoje argumente sam čuo i pročitao, uglavnom standardni odgovori — Patak
jedan od autora William Thompson postao whistleblower i priznao da su manipulirali sa podacima u tom radu, suprotno od ovoga što si ti naveo da je bilo obrnuto — Patak
test za istraživanje "službenih* dogmi. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.