Neki tip
Pričaš kao da su anti-NATO, anti-EU i proruski nastrojeni ljudi nekakva minorna manjina poput Amiša u SAD-u, kao da je takvih ljudi 0,05 posto. Takvih ljudi ima minimalno 25 posto (po mom sudu puno više) i zaslužuju da se njihov glas čuje na televiziji. — Maksim Maksimirski
xavier
Uglavnom Boškoviću, imaš 2 države.
U jednoj na televizijskim postajama možeš čuti:
EU? Za i Protiv.
NATO? Za i Protiv.
Rusija/Ukrajina? Za i Protiv.
Onda imaš drugu državu u kojoj:
EU? Samo ZA.
NATO? Samo ZA.
Ukrajina? Samo ZA. — Maksim Maksimirski
Maksim Maksimirski
Maksim Maksimirski
I svi ti pokušavaju objasniti kako jednostvano nema takvih rasprava iz razloga što ne postoji kritična masa ljudi koja bi bila protiv EU, NATO-a te za Rusiju u tom sukobu. Često ljudi zbog kruga ljudi u kojem se kreću steknu sasvim pogrešan dojam kakvo je "javno mišljenje" o nekom pitanju. — xavier
Maksim Maksimirski
Jaro
Neki tip
Zagi
Bosskovitz
Koliko god se pokušavalo verbalnim akrobatikama dokazati nedokazivo, ne može se pobjeći od očigledne činjenice da ova prva država ima puno slobodnije medije, više pluralizma i različitih mišljenja. — Maksim Maksimirski
Maksim Maksimirski
. Ja mogu nalijepiti 100 emisija iz susjedne države u kojima se na TV-u čuju obje strane a vi ne možete niti dvije emisije iz RH u kojoj se čuju obje strane. Zaključak je vrlo jasan: susjedi imaju jači pluralizam i slobodnije medije dok mi živimo u medijskom mraku. — Maksim Maksimirski
Neki tip
Mi smo 42. u svijetu po slobodi medija, Srbija je 91. - ne bez razloga. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.