Pričaš kao da su anti-NATO, anti-EU i proruski nastrojeni ljudi nekakva minorna manjina poput Amiša u SAD-u, kao da je takvih ljudi 0,05 posto. Takvih ljudi ima minimalno 25 posto (po mom sudu puno više) i zaslužuju da se njihov glas čuje na televiziji. — Maksim Maksimirski
Uglavnom Boškoviću, imaš 2 države.
U jednoj na televizijskim postajama možeš čuti:
EU? Za i Protiv.
NATO? Za i Protiv.
Rusija/Ukrajina? Za i Protiv.
Onda imaš drugu državu u kojoj:
EU? Samo ZA.
NATO? Samo ZA.
Ukrajina? Samo ZA. — Maksim Maksimirski
I svi ti pokušavaju objasniti kako jednostvano nema takvih rasprava iz razloga što ne postoji kritična masa ljudi koja bi bila protiv EU, NATO-a te za Rusiju u tom sukobu. Često ljudi zbog kruga ljudi u kojem se kreću steknu sasvim pogrešan dojam kakvo je "javno mišljenje" o nekom pitanju. — xavier
Koliko god se pokušavalo verbalnim akrobatikama dokazati nedokazivo, ne može se pobjeći od očigledne činjenice da ova prva država ima puno slobodnije medije, više pluralizma i različitih mišljenja. — Maksim Maksimirski
. Ja mogu nalijepiti 100 emisija iz susjedne države u kojima se na TV-u čuju obje strane a vi ne možete niti dvije emisije iz RH u kojoj se čuju obje strane. Zaključak je vrlo jasan: susjedi imaju jači pluralizam i slobodnije medije dok mi živimo u medijskom mraku. — Maksim Maksimirski
Mi smo 42. u svijetu po slobodi medija, Srbija je 91. - ne bez razloga. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.