• Mali Zeus
    14.5k
    Koliko je to bilo priče o dresovima iz kataloga i ne iz kataloga čini mi se da je gosn Raić Sudar to čitao i onda rekao što svi želimo čuti.
  • Paggini
    27.1k
    Jesmo mi dobili koju u rozim dresovima? Čini mi se svaki put kad smo igrali u njima da smo sjebali...
  • masacusec
    4k
    Jesmo mi dobili koju u rozim dresovima?Paggini

Izuzev divova poput oriolika... astana u gostima u 8.mjesecu
  • NORTE
    12.4k
    U Plzenu u crnim dresovima.
    Trebala bi bit i siva reklama kampanje Pokaži srce.
  • Peškaman
    5.1k
    Samo se nadam da nećemo na Rujevicu istrčati u rozim dresovima.
  • Armagedon13
    959
    Castore novi dres u retro stilu?
  • NORTE
    12.4k
    Izgleda da će dinamo sutra nastupit u plavim dresovima, moguće s reklamom Pokaži srce.

Dvije objave sad pred Astanu bile su s plavim dresom, a iz zadnje se da zaključiti da će biti reklama sa srcem.

Prije tri mjeseca tamo smo nastupili u losos dresovima s normalnom reklamom Psk.
    pxl-020823-102006475_64ca7d6a341df.jpg
  • dzggzd
    184
    Ko ima dinamo+ nek ode na snimku utakmice Dinamo - Rogaška i nek stavi na sat i 54 minute mozda koju sekundu prije :D
  • Crusades
    13.6k
    Retro dres povodom 100 godina osvajanja naslova prvaka Gradjanskog sa njegovim grbom :love:
  • ZGBhoy
    1.7k
    To te pitam!!!!!

Lastane, kako da ga kupim
    Bez da mi Supruga otkine glavu
  • Bosskovitz
    12.8k

Kupiš i njoj nekaj, upali svaki put :)

Btw, @dzggzd odličan ulov. Tog čekam od kad je prvi iz retro kolekcije izašao. Činjenicu da je ta godišnjica prošla, odnosno to je bilo prošle godine, ću zanemariti.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Znači Lazio Plavi sa bijelim vezama i rukavima i dres građanskog ono žuto narančasti
  • deda
    34.3k
    dajte sliku
  • Crusades
    13.6k
    nema slike za sad, samo usmena najava nakon završetka današnje utakmice.
  • Nolifer
    8.7k
    Možda će slikati i predstaviti nove igrače u tim novim retro dresovima, pa rade na tome? Jer vidim da nema rubrike retro u webshopu il nekaj krivo gledam?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.