• Patak
    3k
    fakat ne znam onda kaj bi rekao.sorry.
  • flexXy
    2.5k

Pa ak je 0 podataka onda je nedefinirano jer nemres dijelit 0 sa 0
  • Majki2111
    3.7k
    Moguće. Bravo probat ću tako.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Jebo te, dodjem iz Danske u Goricu na tekmu, pokisnemo Ko miševi, sve za 10,puknemo od gorice, ok desi se. Dodjem doma, korona. A jebat me, sutra ništa osim pobjede ne računam
  • Riot
    2k
    Dodjem doma, korona.Kujtim Shalla

Kakva je procedura tu? Razbolio si se pa si se dobrovoljno testirao ili si morao? Jel se testira uopće itko u nas, nisam čuo ništa o njoj dugo dugo pa mi čudno
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    ma ne mora se testirati ako nemaš simptome, pa čak ni Tada. Supruga počela kašljati i temperatura a majka joj ozbiljno bolesna. Pa se testirala, a onda i ja. Na kraju samo ja pozitivan. Ma samo nos curi, ništa drugo
  • Krizy
    50.4k
    Pucnjava je bila 36. masovno ubojstvo u zemlji ove godine, prema bazi podataka koju održavaju The Associated Press i USA Today u partnerstvu sa Sveučilištem Northeastern. Najmanje 188 ljudi je umrlo u tim ubojstvima, koja se definiraju kao incidenti u kojima je četiri ili više ljudi umrlo unutar 24 sata, ne uključujući ubojicu.

Ovo je drugi najveći broj masovnih ubojstava i smrti do sada u jednoj godini. Samo je 2019. bilo više masovnih ubojstava. Prema bazi podataka, od 2006. godine dogodilo se više od 560 masovnih ubojstava u kojima je umrlo najmanje 2900 ljudi, a najmanje 2000 ih je ranjeno.
  • Droljo
    11.2k

Ak nisi kupio tv ima u pevecu top televizor. Mrvicu je skup ali mislim da je top.
    16983024115205988141080626679306.jpg

138cm android... 5 godina garancije
  • Eduardo
    22.1k
    Imam Sony u dnevnom i nemam baš dobra iskustva. Smrzava se pa moraš čupati kabel iz zida, gasi aplikacije (posebno Netflix i YouTube) tak da bih ga radije preskočio.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Kod mene bas suprotno. Sony android, radi bez problema 5 godina..
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Dobro jutro svima osim vratnicama i česima
  • deda
    34.5k
    Jebiga Litvanac upravo si mi ne zaželio dobro jutro :cool:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Jebiga deda nisam znao da imas stativa u krvi :joke:
  • deda
    34.5k
    Ajd oprostit ću ti pošto sam ja Moravac, a ne Čeh :heart:
  • NitkoBitan
    22k
    A da... Znam da na etnickim kartama Hrvatske ima ona jedna tockica koja oznacava cesku nacionalnu manjinu koja cini vecinu na malom podrucju. Jesi od tam? Uvijek sam se pitao otkud Cesi u Hrvatskoj, odnosno kaj ih je dovelo ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.