• Nolifer
    9.2k
    Opet pjesma problem dva dana. A ne komentira se skup huligana koja veliča bravara zločinca osobno.
    :lol:
  • serbus
    4.5k
    Kad smo već u ww2 tome ja bi također molio da se pripazi na skrivene poruke sa kladioničarskog kutka jako često se piše SS ... Pitanje je jel to riječ o kladionici ili skrivenoj poruci za poznatu zloglasnu diviziju.... Treba to ozbiljno proučiti...
  • Ludovic IX
    7.7k
    zato što to nije vezano za dinamo a ovo je.. ovo su pjevali BBB i neki su dobili kazne a nisui morali i posljedično će dinamo platiti isto kaznu.. boli me kurac za tita i njegove skupove..

ovo je direktno vezano za dinamo i zato pričamo o tome. ako dinamo dobije i 1 euro kazne, BBB su direktno pjesmom tom naštetili dinamu.. bez veze.. bolje da pjevaju od Đuke Čaića koračnice iz 90-tih
  • Nolifer
    9.2k
    boli me kurac za tita i njegove skupove..Ludovic IX

Mene ne boli kurac za takve skupove. Upravo o tome se i radi..Da prolazi mimo radara i bez hapšenja istih. A bitno da su navijači krivi uvijek za sve...
  • NitkoBitan
    22k
    Kaj se ne bi trebale pjevati pjesme jer Dinamo placa kazne HNSu? Ionako HNS od tih naplacenih kazni financira terene po Hrvatskoj, akademije i tako. Kruzna ekonomija. Nije da su bas kazne tako rigorozne kao u europskim natjecanjima...
  • Ludovic IX
    7.7k
    u sutavu piše da je RH suverena i zbog odluka ZAVNOH-a nasuprot proglašenju NDH koja nije bila suvereena niti malo..

zato je sve iz NDH protuzakonito a iz ZAVNOH-a nije..
  • Ludovic IX
    7.7k
    zašto.. ima HNS para i bez dinamovih kazni. A zašt ne pjevaju "mi smo garda hrvatska".... stupo sam na nju 100 puta, znam ju od takta od takta
  • Droljo
    11.2k
    Bude vam današnjica promakla koliko gledate u povijest...
  • Plavi-9
    756
    Hrvatska vojska u II. sv. ratu nije se sastojala samo od ustaša, već i od domobrana. Čak su većina bili domobrani. Ustaše su bile nazovimo elitne postrojbe. 50 godina pranja mozga u jugoslaviji učinilo je to da su svi ustaše i da su svi zločinci. Zločine ne treba opravdavati ali nažalost činile su ih sve strane a ne samo "ustaše". Logor jasenovac su "osloboditelji" nastavili koristiti još par godina nakon 45. godine. Isto tako isti nikada nije detaljno istražen već su svi pristali na mantru "700 000 srba" i sl. Povijesne okolnosti tada su bile kakve su bile ali nema dvojbe koja vojska je tada bila hrvatska, valjda ona s šahovnicom na ramenu? Ne zaboravimo da je neprijatelj nosio isti simbol 40tih i 90tih godina a to je zvijezda petokraka.
  • Majki2111
    3.7k
    Dečki trebala bi mi pomoć sitno. Ima li netko ovdje ko se kuži u statistiku dobro?

Kakva je standardna devijacija ako nema dovoljno vrijednosti? Traži se konkretan broj.

Hvala unaprijed.
  • Patak
    3k
    Kak nema dovoljno vrijednosti? Možeš std izračunati i sa dva ili tri podatka
  • Majki2111
    3.7k
    I ja se pitam.... Možda 0???
  • Patak
    3k
    A kolika je aritmetička sredina?
  • Majki2111
    3.7k
    Nije nikakav zadatak. Teoretsko je pitanje. Ništa nije zadano.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Tjedan opijanja, rokanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.