• db-izbjeglica
    17.8k
    Sve je ovo isto kao i prošlih godina, samo se sad i dinamo spustio na tu jadnu razinu.

Vidim histeriju kod magaradi, al nije mi jasno zašto...oni su isti kao i svih proteklih godina, u par deka.
  • vjeko1701
    15.7k
    Pa jer su računali da su bolji...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Jel skonto itko iz repstacje da pozove melnjaka ? :rofl:
  • Navijač Dinama
    10k
    Jel skonto itko iz repstacje da pozove melnjakaGražvydas Mikulėnas

Kaže ponizni on umisto Sose i brajo vucibatina Šarlija umisto precinjenog Jože Cityjevog.

Inače..ovaj HNL obožajem, ligu kao ligu, najdraža mi je, al ne mogu dušu grijesit da je kvaliteta lige nikad gora, prije od klubova koji se fajtaju za Europu, pa od redovnog Dinama u LP, spali smo na to da imamo nas u trećerazrednom europskom takmičenju di nas šamara ekipa sa polupriznate države i to isti broj klubova kao recimo skoro poluamaterska BIH liga.

Hrvali bi se sa Grcima, cetnicima i Česima i njihovim ligama, a Grci i Česi nikad bolje u Europi stoje, srbi isto, klub im direktno u LP, i po klub u EL i ECL, da li bi ja mislim i guzice da to imamo u HR. Baš loše ligaško stanje.
  • DrawTube
    7k
    Lukši zadnja godina mandata , Livaja dosegao vrhunac i počeo padati u formi, Dinamo ušao u Ligu nikad gore, 20 iljada judi svaku tekmu, ako su jednom trebali stisnut i osvojit ako njih pitaš to je ova sezona . I onda kad vide kako Dinamo pada protiv Gorice , Dinamo koji su u 2 derbija dobili i onda imaju 0 udaraca u okvir. Nakon 18 godina prvi put se stvarno dogodi da Dinamo nije favorit za osvajanje i onda se useru . Prvo u Gorici, onda na Ruji, pa na kraju najveća bruka na Poljudu. Čudim se kako nisu istrčali na teren i zapalili stadion
  • sport
    4.7k
    Borba za naslov je zanimljiva samo zato što se Dinamo spustio kvalitetom na nivo ostalih.
  • superhik
    12k
    Dobit ce ovo Hajduk nazalost. Ne vidim nacin kako bi Osijek do boda, kamoli sva tri.Blue Austrian

Zovite ga Vakula
  • Ivdzo11
    6.9k
    Meni samo nije jasno zasto se mi njima dole podredimo... Nadam se da nas sadasnji/buduci trener gledao kako se gazi
  • Chess96
    209
    HNL je bio na najvišoj razini one sezone pred potpisivanje novog ugovora o TV pravima. Jednom kad su prodali proizvod, kad se počelo pričati o ligi tako je i kvaliteta nogometa počela opadati. Osijek koji je pred mjesec dana bio u raspadu, sad je s dvije pobjede došao na bod iza nas i pet bodova od Rijeke. Vidjet ćemo što će donijet zimski rok(iako se na zimu u pravilu ne rade neke drastične promjene),ali bojim se da će se prvenstvo svesti na to tko će biti manje loš.
  • Bernard
    786
    Kaje ova tovarija smiješna, lijepo od njih kaj nas časte
  • reziser
    7.5k
    Leko: mi smo bili bolja momčad?
    Tipično južnjačka realnost
  • reziser
    7.5k
    Leko: imali smo 2 teška tjedna??

A nije se igralo.... :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.