Reci mi prijatelju dragi, imaš li kakve koristi od njih da ih tako grčevito braniš, pa misliš da su ovo hrpetina gluposti?
— xFire
Ne razumijem, koga točno branim? Kažem ti da gradska vlast nema nikakve veze s time. Ova, prošla ili buduća, sasvim je nebitno.
Čitam tvoje upise i zgražavam se, ne znam jel si na nečemu ili ne. Ali ohladi od mene ako ti ne paše drugačije mišljenje.
— xFire
Ovo nije mišljenje nego nepoznavanje elementarnih stvari. Tvoje mišljenje je da Možemo! nije dobra opcija za Zagreb i vidi vrga, slažemo se u tome, ali ovo o čemu pišeš nema veze sa slobodom mišljenja nego s nepoznavanjem osnovnih činjenica o tome kako funkcionira to tržište.
Samo kažem da je tako jednostavan tretman prema svakome onda bi mogli nastupati i Tramovci.
— xFire
Pa tko im brani, jebote? Jesu li nastupali u ledenoj? Zašto misliš da ne smiju u Areni? — Papastrumf
cuo sam jednu pametnu neki dan
Nitko ne glasa za hdz a drmaju vec 30 godina
Za bandica nitko nije glasao, drmao je 20 godina
Nitko ne slusa narodno a 200k ljudi u 5 dana nije malo.
Zagreb sa okolicom ima manje od milje, makni penzice i djecu, svaka druga osoba ce otici na koncert — Gražvydas Mikulėnas
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.