• Jaro
    7.7k
    probat ulovit Klagenfurt ili Prag jbg...

I trap su uglavnom popularizirali Kukus, High5 i slicni.Dino

Nemam neku poantu koju tocno zelim prenijet, sam bi iskomentirao kak mi se cini da grad u tom smislu propada i kak se sve na kraju od lepeze zanrova svodi samo na cajke i poneki trap.Dino

Dino, jbg trap je sad in - ne samo kod nas nego u dosta zemalja Europe i vidis da scena u Zg je zapravo pionir i u tom zanru. To kaj nama ne valja, jbg, ni mojim starcima nije valjalo kaj sam ja slusao :rofl:
  • mali M
    5.7k
    Sad su mi skoro oči ispale kad sam vidio da imamo kvalitetnih trepera koji su donjeli trap na naše prostore.. Trap je izdanak hip hop kulture jel? Svaka normalna osoba koja je odrasla na hip hopu se srami ovih kukusa i hajfajvova.. trap je na žalost ili na sreći, propao baš zbog toga što je svaka šuša mislila da može biti treper sa nazalnim glasićem, istetoviranom glavom i aparatićem za zube. Grozno nešto... Trep je gotov na našim prostorima (HR) samo ga još možeš tu i tamo uloviti u tim cajka miksevima i to je to. Drill se u tu kulturu puno bolje ukopio i za njega se može nać mjesta...
  • Dino
    2.9k
    Sad su mi skoro oči ispale kad sam vidio da imamo kvalitetnih trepera koji su donjeli trap na naše prostoremali M

Kvalitetnih u svijetu trapa :lol: :lol: Istrazi malo svjetski trap, talijanski, francuski,…

Nezahvalno je nekak usporedivat razlicite zanrove i stilove. Cinjenica je da je rap liricki ultra superioran u odnosu na ostale, klasicna muzika instrumentalno, a neka opera vokalno. Tu onda mozemo stat s raspravom, al valjda svako zato ima neke kriterije koji su mu kljucni pri izboru repertoara.
  • i more je plavo
    1.1k
    Šrot i smeće je sve kaj se masovno ljudima sviđa......po strucnjacima ovdje, kvaliteta je samo ono kaj napuni podrum ili max Lisinski.
    Ja, ko i vjerojatno 90% ovdje prisutnih, neznam citati note, pa ni procijeniti jel nesto tesko ili lako odsvirati i odpjevati, pa mislim da olako trpanje u folder "smeće" svega sto ne odgovara mojim preferencijama i nije najrazboritije.

Ne moze svaka cajka napuniti 4 ili 5 arena, tak da valjda i ta doticna gospodja zna posao koji radi, a to zasluzuje respect, bez obzira svidja li se meni njen opus ili ne.

Jucer sam prical sa zenom i nismo nasli naseg izvodjaca koji bi napunio 5 arena za redom ?

Znate li ga vi ?
  • Dino
    2.9k
    Ima jedan kojem nisu dali. :fear:
  • Patak
    3k
    Thompson bi napunio stadion a ne Arenu. Iako se fakat ne kužim u te trendove
  • Jaro
    7.7k
    Jucer sam prical sa zenom i nismo nasli naseg izvodjaca koji bi napunio 5 arena za redom ?

Znate li ga vi ?
    i more je plavo

kad bi mogli/željeli uložiti dovoljno u promociju, par ovih trikova sa smanjenjem kapaciteta:

Mate Pištolj Kovač
    Thompson
    Severina
    Gibonni (OK, mozda nebi 5 jer na svaki njegov iu isti ljudi pa bi ih vec pola na trecem umrlo od dosade :rofl: )
    faking Grašo je imao 2 koncerta zaredom

samo jbg, ove ne financira Brena i Boba Živojinović...
  • Nolifer
    8.5k
    3 stavke me zanimaju: 1. Prijovička u Areni, 2. Šerbedžija u Lisinskom, 3. Brenina kazališna predstava.

Tko i zašto financira takve stvari, kaj nemamo dovoljno naših kulturnjaka, nego moramo neke otpade skupljat redovito? (da se neko ne uvrijedi)

Zašto nisu onda i Tramovci u Areni? A da oni ne smiju, jer nekome ne pašu. A gore navedeni likovi njima je i crveni tepih otvoren...

Uglavnom da mene više smetaju mediji koji to forsiraju i forsiraju...

A kaj se tiče Fiftija dobro je da dolazi, pa trebao je i 2pac doći cca 94, 95 ali je bio upucan i imao je problema sa zakonom i treba bit nekaj drugačije, a ne samo cajke i trap...

Isto žalim kaj je Ice Cube zaobišao Zagreb i odabrao Berlin...
  • i more je plavo
    1.1k
    Tko i zašto financira takve stvarixFire

Financiraju sponzori koji u tome nadju interes.
    Ovo sa uzastopnim arenama je samo plus, jer logistika za arenu puno kosta, pa kad uspijes zatvoriti financije za jedan koncert, ovi drugi su ti plus, jer ne moras svaki puta platiti montazu bine, rasvjete, razglasa......

Same ulaznice na razini 20€ ne pokrivaju troskove logistike i najma dvorane.
    Ako laže Kekin, lažem i ja.

Šerbeđija je Hrvatski kulturnjak, ali ko financira njegov Lisinski nemam pojma, a Brena moze sama isfinancirati neki svoj hir.
    U Americi izbornu utrku cesto placaju sami sebi razni likovi koji imaju lovu a sad bi htjeli i drugaciju vrstu moci.
  • Papastrumf
    12.9k

Stvarno je bolje nekada ne napisati ništa nego napisati ovakvu hrpu gluposti.

Pa tko financira tu Prijovićku? Misliš da joj Grad plaća da dođe nastupati u Arenu?
    Imaš cjenik javnih ustanova, platiš zakup i organiziraš koncert kakav hoćeš. Nazovi Tramovce i dogovori se s njima. Eto ti ideja i za zaradu.

Isto žalim kaj je Ice Cube zaobišao Zagreb i odabrao BerlinxFire
    Ovo je stvarno užas. Čovjek pokraj jednog Zagreba izabere tamo neki Berlin.
  • mali M
    5.7k
    Kvalitetnih u svijetu trapa :lol: :lol: Istrazi malo svjetski trap, talijanski, francuski,…Dino

ma buraz živim i domaćinstvu sa dva "dj" koji su isfuravali u HR taj trap sa kukusom i ekipom.. to sve propalo i niškoristi. Skužili su da nemoraju znat nit pjevat nit pisat rime nit se bavit s ničime nego izgledom. Meni trap na cijelom svijetu nije dobro sjeo, bez obzira na popularnost u Francuskoj ili Italiji... Najbolji primjer ti je da su se sa time počeli baviti neki bake Prase i slični "influenseri".

Nezahvalno je nekak usporedivat razlicite zanrove i stilove.Dino
    zato i pričam o hip hop kulturi pod koju spada i rap i rnb i trap i drill itd... nisam uspoređivao sa mozzartom
  • Nolifer
    8.5k
    Stvarno je bolje nekada ne napisati ništa nego napisati ovakvu hrpu gluposti.

Pa tko financira tu Prijovićku? Misliš da joj Grad plaća da dođe nastupati u Arenu?
    Imaš cjenik javnih ustanova, platiš zakup i organiziraš koncert kakav hoćeš. Nazovi Tramovce i dogovori se s njima. Eto ti ideja i za zaradu.

Isto žalim kaj je Ice Cube zaobišao Zagreb i odabrao Berlin
    — xFire
    Ovo je stvarno užas. Čovjek pokraj jednog Zagreba izabere tamo neki Berlin.
    Papastrumf

Onda nemoj ništa pisati, vidim da reagiraš na svaki moj kontra upis nekome svome. Ali nisam direktno ništa napisao.

Reci mi prijatelju dragi, imaš li kakve koristi od njih da ih tako grčevito braniš, pa misliš da su ovo hrpetina gluposti?

Čitam tvoje upise i zgražavam se, ne znam jel si na nečemu ili ne. Ali ohladi od mene ako ti ne paše drugačije mišljenje. Nije ti ovo papaštrumf zona sa svojim istomišljenicima da svi imate jednake upise i mišljenje o svemu. Da mene smetaju takve stvari i siguran sam da nisam jedini koji tako misli.

Samo kažem da je tako jednostavan tretman prema svakome onda bi mogli nastupati i Tramovci u Areni..
  • xavier
    12.1k
    Samo kažem da je tako jednostavan tretman prema svakome onda bi mogli nastupati i Tramovci...xFire

Da, Tramovci ne rade koncerte u Areni iz razloga što im netko "ne da" :eyes: :monkey:
  • Jaro
    7.7k
    3 stavke me zanimaju: 1. Prijovička u Areni, 2. Šerbedžija u Lisinskom, 3. Brenina kazališna predstava.

Tko i zašto financira takve stvari, kaj nemamo dovoljno naših kulturnjaka, nego moramo neke otpade skupljat redovito? (da se neko ne uvrijedi)
    xFire

Arena ima svoju cijenu, Lisinski također - Prijovićku financira Brena, Brenu isto Brena, a Šerbedžija je toliko puta bio Ruski mafijas da moze s vremena na vrijeme dat 5000 EUR i rentat veliku dvoranu na 4h... Cijena Arene je bila 180000,00 kn/događaj (uključuju 1 dan pripreme, 1 dan događanja, 1/2 dana raspreme te korištenje 350 mjesta u garaži na dan događanja) - znaci za 5 koncerata ne dodaje jos 4*180 000,00 nego 4*90 000,00 HRK (dakle svaki od dodatnih koncerata je duplo jeftiniji od originalnog)

Zašto nisu onda i Tramovci u Areni?xFire

vjerojatno nemaju financijsku racunicu za to izvest - dajkle uloziti minimalno 180000 HRK u dvoranu plus sve ostalo potrebno za koncert

Isto žalim kaj je Ice Cube zaobišao Zagreb i odabrao Berlin..xFire

da je njegov promotor zakljucio da moze zaraditi u Zg ko u Berlinu dosao bi...

U svijetu imas izvodjace koji kazu - moj nastpu kosta tolko i tolko i di me posaljes ja sviram, neki rade za postotak zarade na svakom koncertu, neki svoj honorar prilagodjavaju destinaciji gdje nastupaju. Svi imaju svoje neke motive za svoj obrazac ponasanja.
    Maideni cesto dodju u Zg/Hrvatsku jer su svjesni gdje dolaze i smanje svoj honorar, Gunsi su dosli 2put dok nisu bili Gansi i bili su kudikamo jefitniji nego danas nakon reuniona kada kostaju 3-5 milja dolara po koncertu pa ako netko oce organizirat slobodno, al ne vidim tako skoro da ce netko uci u to...
  • Papastrumf
    12.9k
    Reci mi prijatelju dragi, imaš li kakve koristi od njih da ih tako grčevito braniš, pa misliš da su ovo hrpetina gluposti?xFire

Ne razumijem, koga točno branim? Kažem ti da gradska vlast nema nikakve veze s time. Ova, prošla ili buduća, sasvim je nebitno.

Čitam tvoje upise i zgražavam se, ne znam jel si na nečemu ili ne. Ali ohladi od mene ako ti ne paše drugačije mišljenje.xFire

Ovo nije mišljenje nego nepoznavanje elementarnih stvari. Tvoje mišljenje je da Možemo! nije dobra opcija za Zagreb i vidi vraga, slažemo se u tome, ali ovo o čemu pišeš nema veze sa slobodom mišljenja nego s nepoznavanjem osnovnih činjenica o tome kako funkcionira to tržište.

Samo kažem da je tako jednostavan tretman prema svakome onda bi mogli nastupati i Tramovci.xFire

Pa tko im brani, jebote? Jesu li nastupali u ledenoj? Zašto misliš da ne smiju u Areni?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.