I trap su uglavnom popularizirali Kukus, High5 i slicni. — Dino
Nemam neku poantu koju tocno zelim prenijet, sam bi iskomentirao kak mi se cini da grad u tom smislu propada i kak se sve na kraju od lepeze zanrova svodi samo na cajke i poneki trap. — Dino
Sad su mi skoro oči ispale kad sam vidio da imamo kvalitetnih trepera koji su donjeli trap na naše prostore — mali M
Jucer sam prical sa zenom i nismo nasli naseg izvodjaca koji bi napunio 5 arena za redom ?
Znate li ga vi ? — i more je plavo
Tko i zašto financira takve stvari — xFire
Ovo je stvarno užas. Čovjek pokraj jednog Zagreba izabere tamo neki Berlin.Isto žalim kaj je Ice Cube zaobišao Zagreb i odabrao Berlin — xFire
Kvalitetnih u svijetu trapa :lol: :lol: Istrazi malo svjetski trap, talijanski, francuski,… — Dino
zato i pričam o hip hop kulturi pod koju spada i rap i rnb i trap i drill itd... nisam uspoređivao sa mozzartomNezahvalno je nekak usporedivat razlicite zanrove i stilove. — Dino
Stvarno je bolje nekada ne napisati ništa nego napisati ovakvu hrpu gluposti.
Pa tko financira tu Prijovićku? Misliš da joj Grad plaća da dođe nastupati u Arenu?
Imaš cjenik javnih ustanova, platiš zakup i organiziraš koncert kakav hoćeš. Nazovi Tramovce i dogovori se s njima. Eto ti ideja i za zaradu.
Isto žalim kaj je Ice Cube zaobišao Zagreb i odabrao Berlin
— xFire
Ovo je stvarno užas. Čovjek pokraj jednog Zagreba izabere tamo neki Berlin. — Papastrumf
3 stavke me zanimaju: 1. Prijovička u Areni, 2. Šerbedžija u Lisinskom, 3. Brenina kazališna predstava.
Tko i zašto financira takve stvari, kaj nemamo dovoljno naših kulturnjaka, nego moramo neke otpade skupljat redovito? (da se neko ne uvrijedi) — xFire
Zašto nisu onda i Tramovci u Areni? — xFire
Isto žalim kaj je Ice Cube zaobišao Zagreb i odabrao Berlin.. — xFire
Reci mi prijatelju dragi, imaš li kakve koristi od njih da ih tako grčevito braniš, pa misliš da su ovo hrpetina gluposti? — xFire
Čitam tvoje upise i zgražavam se, ne znam jel si na nečemu ili ne. Ali ohladi od mene ako ti ne paše drugačije mišljenje. — xFire
Samo kažem da je tako jednostavan tretman prema svakome onda bi mogli nastupati i Tramovci. — xFire
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.