• Nolifer
    8.5k
    Reci mi prijatelju dragi, imaš li kakve koristi od njih da ih tako grčevito braniš, pa misliš da su ovo hrpetina gluposti?
    — xFire

Ne razumijem, koga točno branim? Kažem ti da gradska vlast nema nikakve veze s time. Ova, prošla ili buduća, sasvim je nebitno.

Čitam tvoje upise i zgražavam se, ne znam jel si na nečemu ili ne. Ali ohladi od mene ako ti ne paše drugačije mišljenje.
    — xFire

Ovo nije mišljenje nego nepoznavanje elementarnih stvari. Tvoje mišljenje je da Možemo! nije dobra opcija za Zagreb i vidi vrga, slažemo se u tome, ali ovo o čemu pišeš nema veze sa slobodom mišljenja nego s nepoznavanjem osnovnih činjenica o tome kako funkcionira to tržište.

Samo kažem da je tako jednostavan tretman prema svakome onda bi mogli nastupati i Tramovci.
    — xFire

Pa tko im brani, jebote? Jesu li nastupali u ledenoj? Zašto misliš da ne smiju u Areni?
    Papastrumf

Jesi siguran da nema? Kojih elementarnih stvari? Tako je, imali su priliku napravit nešto za grad, ali nisu i to su činjenice, da jesu ''dobri'', nebi se ljudi žalili kako sve smrdi, da ima puno štakora, divljih svinja, neodvoženog smeća itd... I to su hrpetina gluposti?

Nisam u svom komentaru prethodnom napisao da su povezani, ali sam pitao lijepo tko i zašto dovodi taj otpad na našoj sceni. Pitao sam imamo li dovoljno naših ili sve mora biti usmjereno na neka prošla nebitna vremena? Bitna je sadašnjost i budućnost, a ne povratak u prošlost.

Tko im brani? Jesi pratio prošlu godinu i cenzuru koja je bila nad njima?
  • Papastrumf
    12.9k
    Glava me boli!
  • Patak
    3k
    Ti tramovci su super razgolitili "tolerantne" da su bili kancelirani nakon toga, a protiv njih su sramotno ustali i splitski "kolege" bff ili kak se već zovu. Sad, jel imaju problema zbog toga od isto takve "tolerantne" ekipe iz gradske uprave ne znam, iako ne vjerujem za Arenu jer to nije gradska imovina a i sumnjam da bi napunili Arenu.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Tramovci pripadaju proslosti. Izblamirali su se u Splitu kad su uspjeli prodat 10ak karata.
    Bili su aktualni 90tih kad je bilo razloga za 'gangsta rap' i kad je to bilo aktualno. Danas ti vecinu ljudi BK za PSK i stavove iznesene.
  • Infinity
    16.6k
    Godina ima 365 dana, ponekad cak i 366. Prijovicka pjeva pet dana, a ne 365 ili 366.

Godinama citam da Arena nije samoodrziva, da joj fali dogadjaja i sad odjednom nema mjesta za nekoga?

Mene zanima da li ljudima smeta Prijovicka kao cajka ili Prijovicka kao srpkinja? Ako je u pitanju cajka onda je rasprava bezveze, jer bi valjda svatko trebao imati pravo da slusa ono sto zeli. Mozda se linija negdje treba povuci, povukli su ju nedavno u BL, al te zabrane mi smrde na komunizam. Nitko nikoga ne tjera da ide na te dogadjaje, a i oni koji bi branili nesto sigurno slusaju glazbu koja je nekome smece. Kvalitetne glazbe je malo, jer kvalitet ne garantira popularnost, a glazba je biznis u kojem je cilj zaraditi, a da bi zaradio moras biti popularan. Prijovicka je popularna i danas moze stati rame uz rame sa svim izvodjacima na ovim prostorima po tom pitanju. Ako danas nece okrenuti lovu onda nece nikad. Pjevat ce u Zagrebu deset dana ako bude interesa, jer lova kapa kap kap.

I ja bi da mi Eaglesi sviraju u dvoristu i da bude 100.000 ljudi, al ne moze. Svira i meni Prijovicka i nek svira. Nije demokracija samo pravo izbora jednom u 2-4-5 godina, nego svaki dan, a moj je izbor da odem ili ne odem. To sto biram izmedju Prijovicke i Karleuse, pa nije da su mi HDZ i SDA neki izbor, a imam i opciju da ne biram nikoga, kao i opciju da sam nesto pokrenem, bilo stranku, bilo agenciju koja ce mi dovesti Eaglese u dvoriste. Izgledno je da ce propasti i jedno i drugo, ali i dalje imam izbor da ne biram nista.
  • Kepec
    6.5k

Bitno da je 2007. bilo:" J.... Hrvatsku! Tamo se više ne vraćam. Imaju sreće što sam tamo uopće došao. Kakva bi mi karijera bila da više nikad ne odem u Hrvatsku? Nikad više u Zagreb. Koji k....? - kazao je reper voditelju kad ga je ovaj pitao za incident."
  • NitkoBitan
    19.1k
    Bilo koji poznatiji svjetski izvodac popularne glazbe bi uz razumne cijene punio Arenu pa sigurno 7-10 dana za redom. Kad smo zadnja rupa na svirali za tu vrstu izvodaca ocito se puk zadovaljava i sa Prijovickama i Merlinima (ovaj Arenu puni 4x puta u prosincu, doduse ne u uzastopnim danima).

25 eura za Prijovicku haha. Da je stavit cijene za taj koncert kao za koncert 50centa bas bi me zanimalo koliko bi puta rasprodala Arenu (ako bi uopce).
  • Taćini Serhio
    300
    Ova rasprava mi je u domeni one priče zašto država ne otvara tvornice da mladi ljudi imaju gdje raditi, nego gradi fontane i kružne tokove...

Koncert ne financira nitko, koncert organizira organizator odnosno tvrtka/pojedinac koja od toga živi, dakle na kraju koncerta ima financijsku korist.

Arenu će napuniti 5 (ili koliko već) puta neka riba, koja ima dovoljan broj fanova spremnih da izdvoje svoj novac kako bi platili ulaznicu.

Tram 11 ne može napuniti Arenu jer su njihovi članovi, inače moji najveći idoli iz djetinjstva, već duže vremena zreli za hospitalizaciju a ne za stage.

Taj turbo trap folk trenutno je omiljena vrsta glazbe velike većine mladih ljudi, posebice tinejdžera, i mi nemamo čarobni štapić kako bi to promijenili. Ako kenjamo, kukamo i naričemo nad tom "četničkom muzikom", mladi će je iz bunta još više konzumirati, jer će dobiti epitet nečega što je zabranjeno i izopćeno.

Za svoju lovu svatko neka radi, sluša i gleda što hoće, dokle god to ne krši nikakav zakon ove države ja nemam ništa protiv. Mi koji imamo djecu, trebamo poraditi na odgoju u svakom smislu pa tako i glazbenom pa šta bude...
  • Taćini Serhio
    300

Nemoj se ljutiti pls, niti jedan svjetski izvođač nema u svome kalendaru slobodnih 7-10 dana za Zagreb, a i sve da ima nešto ne vjerujem da bi mu Zagreb bio prvi pick.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ma kazem u situaciji da ima slobodno i da je voljan nastupati u Zagrebu. Ispada da je ova Prijovicka neka rekorderka po broju rasprodanih Arena, a razlog tome je taj kaj samo taj kalibar izvodaca (Prijovic/Merlin) je spreman nastupati u Areni vise dana za redom.

Evo sad bubam, da Eminem dode u Zagreb i da kaze da nastupa onoliko dana koliko Arena bude rasprodana pa skoro sam siguran da bi 10 dana za redom (uz razumnu cijenu) Arena bila rasprodana.
  • Jaro
    7.7k
    yep, bitan dio je "razumna cijena" - Eminemu je to 100EUR+, nama je 20-30 EUR max...

Al da, nitko nije odgovorio kaj je problem s cajkama. Meni ne pada na pamet otic tamo, al ak ima ljudi super, arena je i napravljena za dogadjanja a ne spomenik.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Keith Richards, legendarni član Rolling Stonesa, izjavio je nedavno za BBC Radio da se bend ne namjerava povući sve dok su on i Mick Jagger živi.
    Stonesi su na sceni već više od 60 godina!
    20. listopada izlazi njihov novi album Hackney Diamonds. Očekivana promocija bit će na turneji najavljenoj za iduću godinu. Neslužbeno se spominje i zagrebački Hipodrom, gdje je bend održao koncert 1998. ispred 80.000 posjetitelja!

Evo, mozda opet dobijemo Stonese na hipodromu, zivi bili pa vidjeli.
    Makar su djedice, ali ako to rasprodaju, mozda natjeraju i neke druga velika inozemna imena da svrate u ZG
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Sve vise manje receno, ali cuo sam jednu pametnu neki dan

Nitko ne glasa za hdz a drmaju vec 30 godina
    Za bandica nitko nije glasao, drmao je 20 godina
    Nitko ne slusa narodno a 200k ljudi u 5 dana nije malo.

Zagreb sa okolicom ima manje od milje, makni penzice i djecu, svaka druga osoba ce otici na koncert

I neka!

Da nam je bar to najveci "problem" u drzavi, kaj je bilo sa hep aferom? Bilo aktualno ni deset dana, pali vozi rođo
  • Dinamosaur
    1.6k
    cuo sam jednu pametnu neki dan

Nitko ne glasa za hdz a drmaju vec 30 godina
    Za bandica nitko nije glasao, drmao je 20 godina
    Nitko ne slusa narodno a 200k ljudi u 5 dana nije malo.

Zagreb sa okolicom ima manje od milje, makni penzice i djecu, svaka druga osoba ce otici na koncert
    Gražvydas Mikulėnas

Jesi ti to krenuo u kampanju ko i oni pivari iz Beca?
    Ovakve gluposti moze izvalit samo politicar ili pijanac [ :lol:

Ps.ovo cak nije ni za temu Sank a kamoli Grad Zagreb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.