Arapske izbjeglice dolaze i zbog međusobnih ratova i građanskih ratova u njihovim državama.
Pretpostavljam da je za tebe i to krivnja Izraela. — Krizy
Uzeta je i Židovima ta zemlja u prošlosti, po tome ispada da ako Izrael zadrži to područje određeni broj godina, onda je opet njihovo. — Krizy
ni ja ni palestinci ne traze da se izrael ukine i da se isele od tamo — Nino Bule
Neznam za tebe, iako postajem sumnjicav, ali pokrovitelji Hamasa, Hezbolaha, Fataha, ISIL-a i sličnih finih organizacija zele upravo to. — i more je plavo
Ja samo znam da kad odes u Arabiju, Iran, Siriju, Emirate, Qatar i slicne "demokratske" zemlje imas izbor postivati njihove zakone, cesto utemeljene na tvrdom islamu, ili se vratiti od kud si dosao (iz nekih od tih mjesta ni to). — i more je plavo
Dok ovi koji sada podrzavaju Hamas diljem svijeta imaju tamo svoje škole, crkve, restorane........biraju hoce li zivjeti kao doma ili se asimilirati. — i more je plavo
Opće je poznato da najveće medijske kompanije i židovske nevladine udruge podržavaju ulazak migranata na zapad — Fanboy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.