• Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Ali ova situacija mi bas jako smrdi.
    Uz svu tehnologiju i obavjestajnu moc da je hamas dosao do granice i uspio otimati ljude je smijesno.
    Gražvydas Mikulėnas

I dalje mi smrdi
  • Jaro
    9.6k
    A vidimo po (zapadnom) svijetu kako je visegodisnja invazija zapravo uspjela - u svim vecim zapadnim gradovima slavlje masakra nad civilima... Lokalne policije visemanje micu/tjeraju zidove a ove doktore/inzinjere pustaju da rade kaj oce (ukljucujuci i gadjanje sidnijske opere bakljama i cime vec).
    Jebes ti ova bombardiranja i granatiranja - zapad je popusio vec ...
  • serbus
    4.8k

Je slažem se, dođu u druge zemlje žive ko bubreg u loju od socijale i za nagradu unište čovjeku restoran i onda glume paćenike ... Evo danas vidim i one njihove babe narikače... pa ginu i Izraelci pa ne vidim te žene da se bacaju po kamiona sa tijelima.

Plus ovo kaj prijete sa ubijanjem civila nekako sve više naginjem prema Izraelcima...
  • Jaro
    9.6k
    cisto sebicno, zabole me nek se potamane tamo kak oce, samo nek svone pizdarije ostave tamo... samo kaj je to nemoguc scenarij...
  • NitkoBitan
    25.1k
    A vidimo po (zapadnom) svijetu kako je visegodisnja invazija zapravo uspjela - u svim vecim zapadnim gradovima slavlje masakra nad civilima... Lokalne policije visemanje micu/tjeraju zidove a ove doktore/inzinjere pustaju da rade kaj oceJaro

Ma stvarno, jadni Zidovi. Po tvojoj konstataciji ispada da su Zidovi zrtve u ovom obracunu. Ne bi da uz Zidove nisu stali Biden, EU, svi MSM mediji i da ne nabrajam dalje. Uostalom iznenadio bi se koliko Zidova je na kljucnim visokim polozajima u EU i Americi.

Muslimanske zemlje (osim Irana) su vise manje suzdrzane, eventualno neke politicka rijec utjehe Palestincima i to je to. Amerika vec salje naoruzanje Izraelu, a mogli bi pocet i ostali.

Treba pogledat povijesne granice Palestine i Izraela. Palestinci su od kontroliranja gotovo cijelog danasnjeg podrucja Izraela dosli do "Zapadne obale" i pojasa Gaze, btw. taj pojas Gaze je povrsinom skoro duplo manji od Zagreba a u njemu zivi gotovo 2 milijuna ljudi...

Rekao sam vec i prije. Gade mi se i jedni i drugi, ali najmanje treba zalit Zidove i percipirat ih kao zrtve jer oni to nikako nisu.
  • SAS1987
    16.9k
    ajmo dolje pa usput i nase decke izvuci iz grckih kazamataPaggini

Kad idemo tamo ili kad se vračamo natrag? :lol:
  • Jaro
    9.6k
    nisam ni za jedne ni za druge. Kazem samo kako se lokalne vkasti ponasaju prema dvije zajednice. Isto ko i sa onim paljenjima binlije tore i kurana. Samo jedno je NoNo...
    A povijesne granice? Jbg, ratovi su tu da se prekroje...
  • NORTE
    14.7k
    Ali ova situacija mi bas jako smrdi.
    Uz svu tehnologiju i obavjestajnu moc da je hamas dosao do granice i uspio otimati ljude je smijesno.
    Gražvydas Mikulėnas
    Ne da je smiješno, nego jedna od jačih vojski, s najjačim oružjima, koja potpuno nadzire taj mali pojas, ima svu podršku Amerike odjednom ne postoji????!!

Nisam kliknuo ni na jedan članak o ovom sukobu.
    Objavljeno je na stotine članaka o ljudskim sudbinama, otmicama, ne znam kako vama, al meni je to nečitljivo prateći barem 20 godina šta se tamo događa.
  • Jaro
    9.6k
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/palestinski-veleposlanik-zasto-stavljate-slike-iz-izraela-hamas-pa-i-vi-u-hrvatskoj-imate-radikalne-stranke-15382741

zaboli me, pobijte se tamo kako hocete, ali oce li neko iz nase vlade odgovoriti ovom kozojebu da nase "radikalne stranke" ne upadaju u sloveniju, madjarsku, srbiju, bih, crnu goru niti italiju i ne ubijaju po klubovima, partijima i slicno...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    edit: ne radi mi link. nema veze
  • Patak
    3.3k
    Ljudi brzo zauzmu stajalište, meni treba puno više vremena da bi uopće imao mišljenje. Za sad znam da situacija nije dobra niti za jednu stranu...posebno za civile.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Ne postoji pobjednik u ratu. Nisam niti na jednoj strani, sto se mene tice, ja sam samo za mir

Obe strane imaju svoje kako i zasto a povijest ce kao i uvijek pisati "pobjednici"
14344454647202
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.