Sam si sebi odgovorio, lik je poslije Uniteda išao u Spurse i Romu. Znači B razina klubova. Sam je sebi u toj Romi slagao momčad, isto kao i u Unitedu. — Mali Zeus
Jedinstvo je prije i poslije Sir Alexa totalno prosječan klub. — deda
Ne sjećam se tko je u to vrijeme bio trener Uniteda i u koga su vjerovali, ali nedovođenje Pepa je najveća greška u zadnjih 10 godina sigurno. — marcio amoroso
Zadnji primjer je Ten Hag za kojeg sam bio siguran da je sjajno rješenje, ali čovjek se nikako nije snašao u ulozi "menadžera engleskog tipa". Troši stotine milijuna da bi dovodio igrače koje je prije vodio ili ih zna...tako se radi kad vodiš drugoligaški klub, a ne klub gdje su ti dostupni gotovo svi igrači na svijetu. Mogao je imati Šutala + Livakovića za manje novca nego što je platio samo Onanu i obrana bi bila nemjerljivo bolja. — xavier
Guardiola je za City potpisao u veljači 2016., a United je tri mjeseca kasnije potpisao Mourinha koji je došao umjesto Louis van Gaala. ten Hag je sedmi trener u nizu nakon odlaska Fergusona. Što se tiče tih velikih klubova koji si mogu priuštiti masno razbacivanje lovom ne postoji bolje trenersko ulaganje od Pepa pa koliko košta da košta. — Eduardo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.