• Sajla
    5.8k
    par sekundi se gledalo, ali pošto se ni Maloča nije bunio (da, i ja sam iznenađen! :rofl:) krenulo se s centra.
  • Mihaljević
    10.3k
    Nismo pobjedili na Poljudu pun kurac , moramo ih maznit sad...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Čitam komentare, počelo se vrijeđat i MVP-a lige i najboljeg na svitu, Livaju :rofl:IceMan

Odjednom ne valja to kaj izlazi vikendom, pije, pusi, preskace treninge i nabija kilazu :rofl:

Tovarima nije to bio problem dok su pobjedivali...
  • Droljo
    8.9k
    I Melnjak je igraBBB Sibenik

Da i ja bi ga odmah potpisa da ne gledam ljubu na beku... Ali nije to bit. Dvaput sam objasnio. I dalje ne tvrdim da je uremović igrač za dinamo ili hajduk, nebitno.
  • Patak
    3k
    2 boda manje, utakmica manje. Blizu smo vrha tablice.
  • Nolifer
    8.5k
    Ove godine nije do Velike Gospe, nego do Velike Gorice

Negdje ulovio citat :lol:
  • San Lorenzo
    16.9k
    Gleda li netko Varaždin, kakav je Brodić bio u prvih 55 minuta?
  • Facke
    4k
    Al sad gledite kaj je njihov najveci problem. Evo zgubili su sad drugu utakmicu u prvenstvu. Nis strasne. A sad glejte kakuv to njima nemir nesi. A u nebesa su ih svi dizali a sad ih vec ideju zakopati. Kaj ih budu sad u Splitu s palicama cekali? Ili moraju na "razgovor" s Torcidu? Sve je to pri njimi uredu do prvuga poraza. Onda se pri nimi uvlece neki nemir. U ekipe u stozeru i kod navijaca.
    A jos jedna stvar. Da se jedan kapetan tak setka po terenu? Kakuv mu je to govor tela? Ma kulke god Livaja v Hajduku veliki igrac, na poluvremenu je vec trebal biti na klupe.
  • IceMan
    2.2k
    Gleda ko Varaždin - Istra?

Pa to veze s nogometom nema.
  • San Lorenzo
    16.9k

Upalio zadnjih 10 minuta jer sam se sjetio da smo ga kupili i u tih 10 minuta je izgubio valjda svaki duel.
  • IceMan
    2.2k
    Pa dobro, nije on truba od napadača.
    On je više kiler i treba šansi..

Ja velim cijela igra tj utakmica je na strašno niskom nivou.

I onda vele jaki HNL…
  • San Lorenzo
    16.9k
    On je više kiler i treba šansiIceMan

Ma on je kurac... :lol:
  • Captain America
    18k
    Netko stvarno misli da ovi mogu pobjeđivati u serijama?Zagi

Mogu gubiti :cool:

Kao što rekoh, Leko je njihov Kopić. "Čvrsta" obrana i stihija/improvizacija naprijed.
  • Zagi
    8.5k
    Kužim zakaj je kupljen Brodić.
    Plug and play ako/kad Petko ode.
    Isti tip igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.