• NB86
    16.8k

Na pocetku utakmice malo vise od pola zapada, sad mozda max 2/3, i 50 demona
  • Droljo
    16.8k
    Zato kaj je uvijek bio prosječan igrač. Nikakav napredak nebi s njim dobili. I još je dosta nizak za stoperaMr Anderson

Opet to ne znači da možda kod nas nebi eksplodirao. I canavaro je bio mali. Ne tvrdim da je uremović igrač nego teško je nskon jedne tekme u raspalom hajduku donositi zaključke. Do nedavno je igrao za repku dečko..
  • deda
    37.5k
    Kak vi točno zamišljate da neko eksplodira s 26 godina. S 26 godina si gotov igrač koji uz inteligenciju može doradit svoje nedostatke i postat još bolji. Nemre niko na svijetu eksplodirat s 26 godina. To su samo slučajnosti i konteksti kad netko govori o eksploziji.
  • Keyser Soze
    13.9k
    Oršić mi jedini pada na pamet.
  • Droljo
    16.8k
    može pršo.
    Ali nisam u tom kontekstu govorio. Možda bi se kod nas brutal uklopio i da mu sve paše te bi davao 200% i vio bi nam dobar. To velim
  • Jurki
    17.7k
    Leki kriva vrucina za poraz.. hahaha placem..
  • vjeko1701
    15.8k
    Leko meni od dolaska izgleda kao da je teško deprimiran.
  • IceMan
    3.3k
    Umorni od kupa :lol:
  • Zagi
    10k
    Nije valjda to izjavio?
  • Kepec
    7.2k
    Zna li se šta ko je danas kriv?PlavaSlavonija86d

"Izašli smo na teren koji nije u najboljem stanju po velikoj vrućini, vidiš u početku da će to biti teška, krvava utakmica i da će trebati biti sretan, spretan."

Teren i sunce krivi, kao da slušam Dinamove navijače za ne dolazak na Maksimir.
  • IceMan
    3.3k
    Nije, ja se zajebavam. :)

A možda i je, nebi me čudilo.

Čitam komentare, počelo se vrijeđat i MVP-a lige i najboljeg na svitu, Livaju :rofl:
  • runtothehills
    493
    01.10 ih moramo pojesti na terenu.. i na tribinama :chin:
  • San Lorenzo
    19.6k
    Jel nije ovo trebao biti faul u napadu kod gola hajduka?
    Nisam gledao utakmicu, jel se provjeravalo?
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Do nedavno je igrao za repku dečko..Droljo

I Melnjak je igra
  • Sajla
    9.3k
    par sekundi se gledalo, ali pošto se ni Maloča nije bunio (da, i ja sam iznenađen! :rofl:) krenulo se s centra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.