• Eduardo
    30.8k
    Ovaj se hvali kako je u tri godine s klubom prošao kroz tri ranga. :smile:
  • deda
    48.5k
    Samo se smijte dečki. Ovaj čovjek je do sad napravio sve što je rekao. Gdje će stati vidjet ćemo, ali zasad rastura.
  • The Undertaker
    10.2k
    Mislim da se i Rubinić nešto natezao sa gradom (Jastrebarsko) da mu poklone stadion i prijetio da će preseliti klub. Mislio sam više na tu sličnost. U pozadini je uvijek neka mužnja lokalnih proračuna.
  • Eduardo
    30.8k
    uopće ne sumnjam da će mu klub zaživjeti u Zagrebu i da će kroz koju godinu osvojiti naslov prvaka Hrvatske i to kako kaže s 20 posto budžeta koji sad ima Osijek.
  • deda
    48.5k
    Neka ambicioznih ljudi.
  • Dudu9
    2k
    Nažalost bacanje para u bunar sve će na kraju propast, bolje da je preuzeo neki klub sa tradicijom, i koji ima već navijača tipa marsonija cibalia, iako je i tu zamka kostur dugova
  • Droljo
    32.1k
    bolje da je preuzeo neki klub sa tradicijomDudu9

Pa da ga potjeraju navijači. Naučio je na govnetovom primjeru
  • bbb medimurje
    5.3k
    Na kraju smo zabili taj lijepi gol iz prekida pa primili odbijanac i gol u 90. minuti. Leko

Bravo majstore, a vas 'lijepi' gol nije bil odbijanac
  • Juznjak
    4.7k
    Srednji prst navijačima Gorice od nekog klauna s akreditacijom
    Ne znam gdje stavit pa evo ovdje, ovo je toliko jadno, takva sramota i dno dna od ponašanja. Odvratno.
  • Droljo
    32.1k
    Uzrujala ga 'dica' sa dajte hajduk da se igramo :lol:
  • immerwieder
    1.8k
    ako niste znali, nova mantra u tovarlandu
    "otvara se nova opcija: Perišič odrađuje oporavak u proljeće na posudbi"
  • dZg1986
    570
    Kazu iz Slobodne kako je to zapravo mozda i dobra stvar, da ce brze u Hajduk doci... Bolesno
  • Keyser Soze
    20.9k
    Perišić neće više nikad bit na staroj razini, tovari će s njim dobit jedino na marketingu, a on kolika god zvijer od igrača bio neće više biti dominantan. Jebiga, ovakva ozljeda baš promjeni igrača, mladog a kamo li ne 33-godišnjaka. Vidjeli smo Kačavendu kakav je nakon trganja ligamenata, nadam se da će Stojković imati više sreće...
  • Captain America
    20.4k
    33-godišnjakaKeyser Soze

Perišić će u trenutku povratka imati 35 godina.

Vidjeli smo Kačavendu kakav je nakon trganja ligamenata, nadam se da će Stojković imati više sreće...Keyser Soze

Psihološki segment je tu najbitniji nakon strpljivosti s oporavkom. Ako neko ima glavu, onda je to Perišić. Kača je požurio s povratkom i zato je bilo problema. Ja sam optimist da bi se mogao vratiti na nekih 50%, a vidimo po Pjaci da je to i dalje vrhunski igrač za našu ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.