• Eduardo
    24.3k
    Ovaj se hvali kako je u tri godine s klubom prošao kroz tri ranga. :smile:
  • deda
    36.7k
    Samo se smijte dečki. Ovaj čovjek je do sad napravio sve što je rekao. Gdje će stati vidjet ćemo, ali zasad rastura.
  • The Undertaker
    7.9k
    Mislim da se i Rubinić nešto natezao sa gradom (Jastrebarsko) da mu poklone stadion i prijetio da će preseliti klub. Mislio sam više na tu sličnost. U pozadini je uvijek neka mužnja lokalnih proračuna.
  • Eduardo
    24.3k
    uopće ne sumnjam da će mu klub zaživjeti u Zagrebu i da će kroz koju godinu osvojiti naslov prvaka Hrvatske i to kako kaže s 20 posto budžeta koji sad ima Osijek.
  • deda
    36.7k
    Neka ambicioznih ljudi.
  • Dudu9
    1.7k
    Nažalost bacanje para u bunar sve će na kraju propast, bolje da je preuzeo neki klub sa tradicijom, i koji ima već navijača tipa marsonija cibalia, iako je i tu zamka kostur dugova
  • Droljo
    16k
    bolje da je preuzeo neki klub sa tradicijomDudu9

Pa da ga potjeraju navijači. Naučio je na govnetovom primjeru
  • bbb medimurje
    4k
    Na kraju smo zabili taj lijepi gol iz prekida pa primili odbijanac i gol u 90. minuti. Leko

Bravo majstore, a vas 'lijepi' gol nije bil odbijanac
  • Juznjak
    4.2k
    Srednji prst navijačima Gorice od nekog klauna s akreditacijom
    Ne znam gdje stavit pa evo ovdje, ovo je toliko jadno, takva sramota i dno dna od ponašanja. Odvratno.
  • Droljo
    16k
    Uzrujala ga 'dica' sa dajte hajduk da se igramo :lol:
  • immerwieder
    1.5k
    ako niste znali, nova mantra u tovarlandu
    "otvara se nova opcija: Perišič odrađuje oporavak u proljeće na posudbi"
  • dZg1986
    524
    Kazu iz Slobodne kako je to zapravo mozda i dobra stvar, da ce brze u Hajduk doci... Bolesno
  • Keyser Soze
    13.5k
    Perišić neće više nikad bit na staroj razini, tovari će s njim dobit jedino na marketingu, a on kolika god zvijer od igrača bio neće više biti dominantan. Jebiga, ovakva ozljeda baš promjeni igrača, mladog a kamo li ne 33-godišnjaka. Vidjeli smo Kačavendu kakav je nakon trganja ligamenata, nadam se da će Stojković imati više sreće...
  • Captain America
    20.1k
    33-godišnjakaKeyser Soze

Perišić će u trenutku povratka imati 35 godina.

Vidjeli smo Kačavendu kakav je nakon trganja ligamenata, nadam se da će Stojković imati više sreće...Keyser Soze

Psihološki segment je tu najbitniji nakon strpljivosti s oporavkom. Ako neko ima glavu, onda je to Perišić. Kača je požurio s povratkom i zato je bilo problema. Ja sam optimist da bi se mogao vratiti na nekih 50%, a vidimo po Pjaci da je to i dalje vrhunski igrač za našu ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.