• Orc123
    12.6k
    Jedino jos iago moze popraviti ovo stanje od prijelaznog roka!
  • Crni86
    12.8k
    tehnicki ti sad s njim nesmijes ni pregovarat bez odobrenja kluba. A klub ti sigurno nece sad rec izvolite dogovorite se pa da dode kod vas besplatno na zimu nego ce ga htjet unovcit sto je i sasvim logicno.
  • Crni86
    12.8k
    kak je nakon Pierrota doso brodic ocekujem nakon Iaga da sutra na maksimir sleti Milicevic haha
  • Blueshadow86
    3.7k
    Sve živo ste prodali! 3 igrača koji su radili prevagu, ne u Hnl-u, nego i u Europi. 3 reprezentativca se prodalo! Na šta se troše ta silna novčana sredstva od njihove prodaje? Gdje su adekvatne zamjene (transferi) na njihovim (a i na drugim) pozicijama?
    Svi van iz te uprave, nesposobnjakovići, i stanite u red na zavod za zapošljavanje!
  • The Undertaker
    8.5k
    Ima li u Rudešu koji zadnji vezni da im ga ukrademo?
  • The Undertaker
    8.5k
    Meni je jedino mozgu prihvatljivo objašnjenje da kupujemo nekakav utjecaj u HNSu i slično. Ili da je Vlatka ubacila u excel prihode pa joj je tablica izbacila projicirani porez na dobit.
  • Noel
    13.4k
    Koji ste vi likovi stari moj... Ovo je transfer kojeg najviše boli glavatog u bosni. Svi znamo zašto i pod kojim okolnostima je Brodić otišao iz Dinama. Ako zbog ničega zbog toga mi je drago. A i čovjek je prvi strijelac HNla trenutno u Varaždninu.
  • Droljo
    18.7k
    Meni je jedino mozgu prihvatljivo objašnjenje da kupujemo nekakav utjecaj u HNSu i sličnoThe Undertaker

Vraćamo se na te postavke? Pošteno smo probali točno pola sezone? Ufff
    Jel nismo mi dinamo i jebe nam se za sve ostalo?
  • Muka
    357
    Iako jedva čekam da završi ovaj transfer prozor, ne sumnjam kako će histeričari naći neku drugu temu za histeriju. Šibaaaaj! :lol:
  • Mihaljević
    13.3k
    Iago je primjer igrača kakve trebamo dovesti.
  • Jaro
    10.5k
    Ovo je cisti posao na stetu dinama. Tko god ga je radio. Kako ae poslovalo ovo ljeto - nebi me cudilo da su managerske provizije bile vece od odsteta. Igraca kojeg za 3 mjeseca mozes potpisati besplatno kupujes jer "ima ponuda iz Azije"? Nek ide u Aziju...
    Decko je prije 10 godina bio talent - danas je solidan 26godisnji HNL igrac koji u Dinamu moze biti samo popuna. To je mogao i poklonjeni Crnac ili Barisic...
    Ako je Jakiroviceva zelja - to nijje opravdanje, vec samo dokaz da su Zrinjski, Gorica i Rijeka Jakirov plafon i on ne vidi iznad toga. Dinamo je trenitno, ali kako je krenilo nebi dugo, daleeeko iznad toga. Ovo sve izgkeda kao scenarij orice koja potvrdjuje prorocanatco i pricu da dinamo ne moze bez Mamica.
    Simic sve to gleda o suti - ili je s njima ili ih presutno odobrava - potpuno nebitno - sudjeluje u steti koja se radi klubu.
    Ali, kako je vecini forumasa ova tema najbitnija, ni ne zaaluzujemo bolje...
  • Droljo
    18.7k
    Ovo je cisti posao na stetu dinama.Jaro

Jedina istina
    Da me se krivo ne shvati. Protiv dečka ništa!
  • Facke
    6.3k
    Ove je posel da se Varazdinu donera malo novcica
  • Ruzaa
    70
    Decki, ajmo se malo spustit na zemlju. Tog Pierrota kojeg nitko od nas nije vidio kako igra i koji je redom zabijao 9, 15, 6, 7 golova po sezoni u zadnjih 4 godine, svi ste digli u nebesa i proglasen je kapitalacem. Mislim da je takav kapitalac, ne bi igrao drugu francusku i prvi izraelsku ligu.
    Brodic vam ne valja, a dovodi se kao rotacijski igrac i za hnl se dokazao i vise nego doboljno. Ocigledno se sa tom kupnjom zeljelo zastiti, da ga ne bi netko drugi iz inozemstava uzeo besplatno nazimu jer je usao odlicno u sezonu. Samo neka dode taj Iago i Jakir ce to poslozit, a onda na zimu i ljeto po prava pojacanja uz povratak stojkovica i kacavende i bit ce to dobro.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Ajde Ajde
    prije koju godinu smo isto dovodili 'kapitalce' koji bi danas bili sprdnja.
    Doveli smo 'propalog' Hrvata koji igra po nizim talijanskim ligama i nije zabio gol godinu i pol.
    Doveli smo Hrvata koji je srecu trazio po Koreji i Japanu, za kojeg nitko nikad nije cuo.

Pretpostavljam da znate o kojim igracima pricam.
    Treba dat priliku svakome, pa i Kaneku, Beranauru, Kulenovicu i Brodicu.
    Ako stvarno budu flop onda je to izuzetno lose. Ako slucajno dobijemo novog 'talijana' i 'korejanca' za te pare nikad sretniji.
    (koliko god nerealno zvucalo, mozda i nekome od ulaznih transfera ove godine budemo skandirali za 7 godina da ostane u klubu i da ne ide u neku Tursku, Nizozemsku i sl).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.