• NitkoBitan
    29.2k
    Sta ste tako negativni. Dovelo se gro igraca kao 2018. Uz dobrog trenera to se poslozi tip top. Za ovu grupu konferencijske lige i za HNL i vise nego dovoljno (u prvim kolima kupa se mogu i par Zonasa ubacit u momcad).
  • Georg Koch
    6.3k
    Krpat cemo se mi na svim pozicijama, kad ovdje nema ni vizijeni nicega. Treba o ovim debilima snimit film pod naslovom tipa: Kako srozati nesto jako.
    Strasno jebem im mater svima
  • i more je plavo
    1.3k
    Dovelo se gro igracaNitkoBitan

Problem je sto ocigledno struka nikom od njih ne vjeruje, jer igraju samo starosjedioci.
  • Captain America
    20.4k
    Pa doveli smo skoro 10 igraca.NitkoBitan

Ostali smo bez Livija, Šutala, Ivanušeca i od prije nam treba lijevi bek uz bolje desno krilo i valjda novi napadač kad su i Igor i Jakir tražili napadača. Imamo Nevistića kao zamjenu. Šutala mijenja drugi Šutalo koji godinu dana nije igrao i trebat će mu ko zna kolko za povratak u staru formu i ko zna hoće li se ikad vratit. Lijevog beka i dalje pokriva Ljubo. Lijevo krilo je trebao Stojko, al da li je netko ozbiljno očekivao od 19godišnjaka da bude igrač prevage? Na drugom krilu je i dalje Špika koji puno zuji, a malo meda daje. Tragičan prijelazni rok nakon kojeg bi u ozbiljnom kolektivu odgovorni letili kroz prozor.
  • IstokKa96
    862
    @Mlađi referent meni se kombinacija Petko/Emreli čini dosta dobra. Naravno da može bolje (kao i sve), ali u trenutnim okolnostima je više nego dovoljno za natjecanja i suparnike (KL) s kojima ćemo se susresti.

Drmić i Kule su potpora i bit će to ok. Ako se ovi zdravi iz skupine TNT uklope u sustav, imat ćemo dodatne mogućnosti.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Uzmite KTC-a
  • Olmic
    5.1k
    Znaci nama ce udarna postava biti
    Nevistic
    Rile Sutalo Peric/Sosa Ljubo
    Misic Aki/Bulat
    Baturina
    Spika Vidovic
    Petko
  • Captain America
    20.4k
    Petko/EmreliIstokKa96

Dva potpuno ista tipa igrača. Još je Emreliju realizacija tragična. Vidio si vjv sinoć što je promašio, a i onaj gol je krumpir. Sjećam se kad je dolazio da su ljudi iz stožera Prosinečkog govorili da se radi o majstoru s loptom koji može promašiti nemoguće.

S razlogom su se gledali Bakrar, Pierrot i Mierez.
  • Orc123
    12.6k
    Daj nek mi netko veli jesam li ja retardiran ili sta? Ili imam prevelika ocekivanja? Pa doveli smo 9 igraca, a od tih 9 ni jedan nece biri u prvih 11! Jeste li vi svijesni toga ili kaj? Pa ovakva pojacanja za 0 eura su karakteristicna za Hajduk a ne dinamo i te posudbe...lazem s Kuletom je doslo 10 igraca! Aloo 10 igraca a ni jedan nema mjesto u prvih 11!? Tko je tu lud! Prodas kapetana pola godine prije da bi ga sad kupio samo da zamazes oci navijacima i maknes fokus sa keiminalnog prijelaznog roka! Jakir veli samo cemo dovoditi igrace za prvih 11? I onda dovedes lijevonogog stopera da ti bude zamjena Pericu! Tko je ru lud?? Tibor dolazi iz osrednjeg kluba u kojem je skupio 7 utakmica i u 28g zivota..kako to usporediti sa Orsicem i petkom koji su u trenutku dolaska bili 3-4 godine mlađi! Kule se vraca? To ti je kapitalac u napadu? Sramota! Prijwlazni rok u kojem zaradis jebenih 50+ mil eura i ti potrosis 5 milja eura! Kupujes neplanski, dogovaras i imas alibij poteze 24h prije kraja roka i onda se cudis kako nisi doveo nekoga! Jel to Tibor ili Sosa ili Kule su trebali u Lige 5 pa kad je njima zavrsio rok su izabrali nas? Tresla se brda rodilo se niš! Da napomenem posto su me vec mnogi prozvali papigom! Doveli smo 10 igraca a ni jedan nece biti u prvih 11 standardan...kraj, amen...pametnom dosta!
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ostali smo bez Livija, Šutala, IvanušecaCaptain America

Koliko smo 2018. imali reprezentativaca u momcadi? Kazem, uz dobrog trenera (i pozitivnu atmosferu)...

Uz ovakvu pljuvacinu i kritiziranje nebumo mi nigdje dosli. Mislite da igraci to ne citaju? Idemo sad svakog igraca koji je dosao u Dinamo kritizirat jer nije igrao u Ligama petice i jer ne vrijedi minimalno pet milja na TM. Umjesto da budemo podrska mi kao navijaci smo vise uteg klubu i igracima.
  • blue heart 72
    2.4k
    Čekajte malo, ovo da se Kulen vraća je ozbiljno ili samo pretpostavka? Nadam se da je ovo drugo, u stvari samo fantaziranje nekih forumaša
  • criticus
    4.3k
    Samo mi kapetana vrati... uz njeg u svlacionici samo svi ce se dignit 15%
  • Captain America
    20.4k
    ozbiljnoblue heart 72

Svi novinari su najavili ako Pierrot propadne. Tragedija. Ovo me podsjeća na Dilavera 2021. zadnji dan kad je Kviatchenko propao pa su njega vratili. Naravno, nije nikakav učinak imao.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ajde jos molim vas popljujte Kulenovica koji je u jebenoj Loksi dao 9 golova i 6 puta asistirao. U Dinamu je u 19 nastupa dao 0 golova jer vjerojatno ima jbn pritisak na ledima. Mnogi igraci padnu kad igraju za klub koji vole. Ajmo malo bit podrska igracima umjesto uteg i dezurni kriticari!
  • Mlađi referent
    13.5k
    meni se kombinacija Petko/Emreli čini dosta dobra. Naravno da može bolje (kao i sve), ali u trenutnim okolnostima je više nego dovoljno za natjecanja i suparnike (KL) s kojima ćemo se susresti.IstokKa96

Po meni su puno previše slični da bi bili korisni obojica na terenu, odnosno da bi se razvijala suvisla igra. Emreli malo više gleda gol, ali je zato na overall skali Petko za sirotinju i to je to.

Sparta i Osijek su nam pokazali da smo daleko od ozbiljne momčadi. Jednodimenzionalno, kratko i ne previše kvalitetno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.