• Imamo Dinamo
    3.8k
    SN kažu da se Aki vraća!
  • Mihaljević
    11.2k
    Jebeni Izraelci treba im plin otvorit
  • Georg Koch
    5.2k
    Procitah dobar komentar na IG tipa:
    Otisli su nam svi kapitalci osim Petka
    Od ulaznih transfera nitko nije 1.sastav cak su daleko od toga svi
    Dakle pojacanja zasad 0
    I mi se necemu nadamo? U najvaznijoj sezoni u povijesti, najlosiji prijelazni rok u povijesti.
    Pljesak i naklon za debile u upravi
  • Captain America
    19.3k
    Nemamo prodornog krila ni igrača 16erca koji su potrebni Petku. Čestitke upravi koja se sjetila u 5 do 12 dovodit kapitalce i onda dovedu oslabljenje Sosu i popunu Halilovića. Naravno, tu je i napadač koji se vraća po ko zna koji put s posudbe s 18 nastupa do sad bez gola. Očekujem i da Aki propadne u zadnji čas. Možemo ovo podvući kao najgori prijelazni rok u 21. stoljeću.
  • i more je plavo
    1.2k
    Kaj nije Jakir rekao da se kupuje napadac samo ako je drugacijeg profila od ovog sto imamo.
    Pa Kulenovic je isti profil ko Petko, visoka mantinela ????
  • Keyser Soze
    11.8k
    Kako je moglo bit na kraju pristojan transfer rok.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Sve što su dosad naši mediji prenijeli je sve iz njihovih medija koji su još jučer napisali da nemaju zamjenu i zato ne dajuDoktor Kunić

Bas to. Kaj nije da smo danas opet poslali poboljsane ponude. Vraga ovi nasi novinari znaju sve sto se dogada istog trenutka.

Nada jos postoji...
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ademi ako bi pristao na ulazak s klupe ..On za prvih 11 više nije .Razočaran odrađenim prijelaznim rokom
  • Georg Koch
    5.2k
    pristojan? Za Dinamo sigurno nije. Za Belupo mozda
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    To je otprilike to. Halilović, Sosa, Kulenović i Ademi. To će čini se biti ta 3-4 današnja pojačanja o kojima je Jakir sinoć pričao. Ne treba maštati nekakvim sapunicama sa sretnim krajem i o potpisivanju igrača u ponoć za 5.
  • NB86
    15.5k
    Najgori rok u zadnjih bar 5 godina
  • sanjinlego
    3.1k
    Kao sto sam i rekao .. prosjek stiže u klub. Kad je Jakir sinoć najavio, mislio sam stižu sve sami kapitalci, kada ono .. šta je tu je, prihvatiti situaciju.

Još samo fali da bude i ono hvala Petkoviću, sretno u nastavku karijere ..
  • Keyser Soze
    11.8k
    Mislim da je mogao bit još gori
  • NitkoBitan
    22.1k
    Možemo ovo podvući kao najgori prijelazni rok u 21. stoljeću.Captain America

Najgori rok u zadnjih bar 5 godinaNino Bule

Pretjerujete. Pa doveli smo skoro 10 igraca. Ne mogu svi ispast flop.
  • Keyser Soze
    11.8k
    Da, i onda nas još napuste ostali igrači, upadnemo u financijske probleme, ispadnemo u županijsku ligu...
    Kako živiš sa sobom tako negativan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions