• Zagi
    11.5k
    .Klauzula je tam bila upravo da ga Miško nebi mogao zajebavat kad dođe trenutak kojeg čeka dugo vremena.
    Dobro je to Miško znao.

Trenutak došao, Jakir sjeo u auto i potpisao kroz dva sata.
  • vjeko1701
    18.5k
    E pa ja bi u klubu ipak nekog ko sa klauzolom ili ne, neće nikad odlučiti napustiti klub 2 dana pred možda i najbitniju utakmicu sezone, bez da uopće ikome u klubu išta veli. Jbt, barem budi muško pa ljudima reci oči u oči prije nego im ga uvališ u *upak.
  • NORTE
    19.7k
    a što je trebalo. Nazvat miska i rec mu da :"čuj, uzimamo ti trenera. Nemoj se ljutitiLudovic IX
    Mislim da je ipak bilo onako kako je insajder Facke napisao.

ne bi se čudio da Rijeka s juniorima igra protiv Hajdukavjeko1701
    Ne poznaješ baš Rijeku izgleda, a sve da i bude tako pobijedit ćemo ih sve.
  • Jurki
    19.5k
    nije stvar realnosti da se to dogodi, stvar je karakteravjeko1701

Naravno, da to nije napravljeno ako je tocno kaj Misko veli bas ispravno i gospodski al jebiga nek Jakir zivi s tim. Sigurno da se moglo to na ljepsi nacin izvesti Sad je tak i tak gotovo i nema nazad.
  • vjeko1701
    18.5k
    Ne poznaješ baš Rijeku izgleda, a sve da i bude tako pobijedit ćemo ih sve.NORTE

Znam ljude ko Mišković a oni ovakve stvari kad tad naplate.
  • Common Sense
    1.3k
    Priča se u klubu da je bilo dosta poziva prema Međugorju danas, i to od predsjednice uprave koja je tražila savjete koga angažirati.
  • Jurki
    19.5k
    a evo nam jos jednoga insajdera.
    Znas mozda kolko igraca bumo dopeljali?
  • Ludovic IX
    9.8k
    tko priča u klubu. Stavi kitu na panj i reci onda tko to priča.
  • NitkoBitan
    31.4k
    Nakon kaj su okrenuli leda Zdravku i znajuci da njegov povratak znaci njihov odlazak bas bi ga zvali za savjet oko trenera.

Jedno hladenje za gospodina "insajdera" molim
  • Neki tip
    21.3k
    Zašto je klauzula bila tolika kolika jest mislim da je prilično jasno i ako je išta istina u Miškovoj izjavi, onda mislim da je upravo to.

Klauzula je vrijedila u oba smjera.

Ako Jakir dobije otkaz - 100 000 eura mu pripada.

Ako ode - odšteta je 100 000 eura.

Da je 500k, Mišku baš i ne bi odgovaralo..
  • Rex Ramae
    3.9k
    Pa ti si danas napisao da je Peras u pregovorima s Tomićem, toliko o tome koliko samo ona odlučuje ili pak koliko si ti upućen u situaciju u klubu.
  • Common Sense
    1.3k
    Nisam nikakav insajder, samo prenosim što mi je prijatelj (zaposlenik kluba) javio. U klubu radi 280-290 ljudi + razni stalni vanjski suradnici.
  • Jurki
    19.5k
    što mi je prijatelj (zaposlenik kluba) javioCommon Sense

Ako i postoji, onda bi taj tvoj prijatelj trebao dobiti momentalnu šut kartu iz Kluba.

Edit: pitaj ga dal je cuo za nacelo cuvanja poslovne i sluzbene tajne?
  • Common Sense
    1.3k
    Bilo je više kandidata. Na kraju su se usuglasili oko Jakira...
  • Ludovic IX
    9.8k
    ili ti je prijatelj jako visoko pa sudjeluje u tome ili tamo i čistacice vode transfer politiku i prije neg se neko dovede, pita se svakog u klubu što misli o tome i da li mozda treba mamića zvat.

kako god bilo, ako je biscan i dobio pedalu koju je ovdje prizivalo 90% foruma (i to još jučer), opet ima problema u brzini dovodjena čovjeka kojeg je i ovdje zazivalo pa negdje oko 60-70% foruma.

daj, zajebite sve i pokusajte nagovorit i tetku da dođe u četvrtak na tekmu. bit će kak ce bit. jakir ce unest definitivno novu energiju u momcad i nadam se da će i to bit dovoljno da u cetvrtak odemo sa stadiona sretni.

a sto se tiče rijeke , fuck off. i previse su oni dobili u zadnjih 5-6 sezona od nas da bi sad nesto plakali nad njihovom sudbinom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet