• Mr Anderson
    22.7k

A kaj sad to znači ko ga je htio u klubu. Onda kad ga je htio nije ga se uzelo. Sad ga se uzelo jer ga se moglo uzeti. Ili slobodnog Tomića. Nemaš baš puno opcija u ovako kratkom vremenu. Onaj je htio i Bjelicu, htio je i Milaniča. Ako se procijenilo da je Jakir dobro rješenje glupo bi bilo odustati od njega samo zato jer ga je onaj htio prije godinu dana.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Osim toga, očito je po Miškovim izjavama da Mamić nema nikakve veze s ovim "otimanjem" trenera.
  • Cosey
    584
    Da znam nešto precizno, ne bih to sigurno pisao na forum. — Zambatine škude

Nisam to ni očekivao niti to treba pisati. Hvala na odgovoru. Da smo svi manje ili više paranoični, to stoji.
  • DZGIS
    1.9k

Kad vidim da on spominje Boga i svoje postove završava sa 'Bog vas blagoslovio' žao mi bude što sam se pričestio, krizmao i krstio
  • OsamŠest
    8.4k
    @Kaktus Car , kolega, ti si jedan od onih koji me na SNetu u zadnje dvije godine prozivao za potpisivanje Marca Pašalića, uz obrazloženje da igrač iz treće njemačke lige nema kaj tražit u Dinamu.

Nisam htio u dubioze, iako sam mogao. Samo sam ti napisao da će vrijeme pokazati. I pokazuje..

Isto to ću ti reći za Sergeja. Biščan je imao moju punu podršku, a imat će ju i Jakirović.

Na Maksimirskoj 128 će se igrat najbolji nogomet u Hrvatskoj.
  • NORTE
    27.9k
    Ček, tu netko fakat misli da bbb neće ići na ta gostovanja? — Hrc-Vg
    Prvo sam i ja to pomislio, ali mislim da se to neće dogoditi, a to zaključujem i nakon razgovora s jednim članom grupe.
    Možda ja griješim, ali to bi bio svjesni pucanj u vlastitu nogu.
    Grupa uz trenutne probleme ima i odgovornost prema klubu i sebi samoj.
    Trenutno je najbitniji povratak svih odsutnih, sjever i podrška klubu na gostovanjima u Hrvatskoj.
  • Krulek
    1.4k
    Ljudi dragi, da li se vi čujete, " naš i njihov". Jesu li dinamovci i " mamićevci " i "šimićevci" ili ćemo se dijeliti na nekakve frakcije kao naši korumpirani političari. Jasno mi je da postoje različita mišljenja, ali da li ste navijali za Dinamo i za vrijeme " glave i kriminalca " kako ga nazivate i sad za vrijeme " oslobođenja" za koje neki govore da nije gotovo. Vjerujem da ste i u ta vremena bili za naš Dinamo svim srcem. Sve u svemu igrači i rezultati koje ostvari aktualni trener su najvažniji kako za vrijeme Bjelice tako i ze vrijeme Zorana Mamića i Čačića ma tko od nas imao ili nemao simpatije za bilo koga od njih.
  • Klenx
    12.2k
    Sergeja je htio i dogovorio osobno Šimić.

Prestanite histerizirat i srat o Mamiću više.
  • San Lorenzo
    24.6k

Otkud to?
    Nije li bila informacija da je Šimić jedini digao ruku za ostanak Bišćana?
  • Klenx
    12.2k
    Kako često vole bacati informacije na Zoni

“Insajderska”
  • Facke
    9.1k
    Imam i ja jednu "insajdersku"

Dogandaja danasnjeg dana

Vlatka: Jakir oceme te za trenera sad bumo mi to se resili
    Jakir: More Vlatkica more , ja sam spremen , odma stizem
    Vlatka: El bume Miskecu rekli koj?
    Jakir: Ma jok , ajde da mi potpiseme taj ugovor

Simic: Igor moram ti neke reci
    Biscan: A koj , su me morti Daltoni s Hercegovine meknuli s trenerske stolice?
    Simic: Jesu nemrem nis oni dalje vladaju klubem i ja sam same strumpf vu te price
    Biscan: Je je a koj ti je Vlatkica za uzvrat dala ?

:razz:
  • Crusades
    26.1k
    Urnebesno
  • Neki tip
    21.4k
    Dugo trebalo? Neka, sav trud se isplatio.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Daj počnimo već jednom i ovdje puhat u isti rog, ista jedra..

Kakav mamic ima veze s ovime. Prvi bi simic otišao da ima i 1% u ovome danas.

1001 post danas i svi nešto imaju za reći ali skoro pa ništa pozitivno. Igramo za tri dana tekmu za europsku ligu. Imamo novog trenera. To je jedino bitno.

Mamic nam može popusiti kurcinu i to je jedino što može sad. Kak vam se uvuce u glavu , to nije normalno.
  • NB86
    17.8k
    Evo vice karin kaze da je simiceva zelja bio, i jutros se ovdje pisalo da je perasica u pregovorima s tomicem bila tako da mi to cak i ne zvuci ko sf da je simic nazvao jakira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet