• Efes Pilsen
    17.1k
    Nije niko potrosio Biscana, potrosio se on sam izborom stozera.
    Jovicevic je potrosen jer ga se gurnulo u nenormalnu situaciju potpuno nespremnog. Biscan je imao i vrijeme i podrsku, ne vidim da ga igraci sabotiraju, a ako je propali transfer Bakrara bio presudan onda sve u kurac. Biscan je sam pao, sam se ubio.
  • Zagi
    19.2k
    Meni ima, tebi nema.
    Prenervozan sam da objašnjavam.
    ugodan dan
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    trebao je voditi još protiv sparte i protiv rijeke pa da vidimo di smo

moje mišljenje
  • boem
    309
    Po meni Jakirović najbolje rješenje, sasvim sigurno je dovoljno upoznat sa situacijom u klubu, tj. igračkim kadrom, a svatko tko bi došao sa strane nam sad kratkoročno ne može pomoći.
  • San Lorenzo
    24.5k

moje mišljenje
    — Gražvydas Mikulėnas

Trenutnih -8 i ispadanje iz Lige prvaka, pola svlačionice otpisano...meni sasvim jasno di smo...smjena, ostavka, šta god je jedini logičan slijed događaja.
  • miro
    10.1k
    *ebo me pas ako je meni više išta jasno

ima se para - nema se para ?
    jesu Mamićevci unutra - ili ipak nisu ?
    hoće statut - neće statut ?
    Šimić vodi klub - Šimić ne vodi glavnu riječ
    dolazi 5-8 pojačanja - dođu 2

ne sjećam se gore situacije u klubu i priznajem da se osjećam ko tele koliko mi je bilo stalo da učlanim i užu i širu familiju u klub, a da pojma nisam imao (a nemam ni sad) - kako je klub ustrojen i tko će zastupati te moje glasove i eure, sve na neki navijački zanos - a ni BBB nisu ništa konkretno predstavili (nek me netko ispravi)

i još ovo sranje u Ateni, ma nek ide sve u kurac

vidimo se u četvrtak
  • DrawTube
    7.1k
    Ne znam hoće li dobar pokazatelj ima li Mamića u klubu biti idući financijski izvještaj, 10 milijuna eur potrošeno na posrednike je u najmanju ruku sumnjivo
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    ok, ostavka. tu smo di jesmo, da li je Igor sam kriv za sve? naravno da nije, nek se nose svi ostali onda u 3pm.

svi su krivi samo je zdravko zaslužan

sada umjesto zdravko insert bilo čije ime iz kluba

isto sranje drugo pakovanje
  • DiddyGuela
    7.1k

Mislis da bi bilo dobro u ovom trenutku potjerati cijelu upravu zbog loseg trenera? Ja mislim da bi to bio totalni kaos iako se slazem u tvojoj ocijeni da su svi skupa krivi.

Svi skupa su krivi i kada je Bjelica potjeran pod ne razjasnjenim okolnostima pa ni tada nitko nije letio na glavu van. A trebali su...
  • striko
    4k

Ja mislim baš suprotno. Trebalo je reagirati odmah a ne da usere sve živo. Žao mi je Bišćana ali niti jedan njegov potez nema smisla. Od Topića, Marina, Ristovskog pa nadalje.
  • mlinchica
    7.4k
    Stiže Jakir, Menalo ostaje, uprava ostaje, baka i dalje grije sjedalicu u loži, sve je po starom… borba traje i dalje.
  • emilperska
    18.8k
    Klasicni alibi potez koji je besmislen u ovom trenutku (danas). Dovest 2 pojacanja nakon zarade od 50 milijuna EUR u mj dana ili smijenit trenera? :chin:
    Trenutno se ne naziru perspektivna dugorocna rjesenja. Goran Tomic je trener luzer koji je izgubio sve bitne tekme u karijeri. A iz Rijeke je otisao jer mu je prevelik presing bio. Kako ce mu u Dinamu bit?
    S Sibenikom je izgubio doigravanje za HNL
    S Loksom finale kupa
    S Rijekom finale kupa i raspao se u zavrsnici kad je gorilo
    U Emiratima ima ili je imao 0 5

Ako dovodimo trenera koji ce dobit Slaven i igrat totalni nogomet protiv svih, super.
    Ali to nije trener pobjednik
  • Dinamosaur
    3.6k

moje mišljenje
    — Gražvydas Mikulėnas

Sad kad nam osvane Alen Peternac na klupi to bi tek bio vrh svega. Ili vlatka na klupi sa mobitelom u ruci. Gade mi se
  • nwankwo646
    1.3k
    Šteta šta Biščan nije bolji, tj. šta nije onakav kako ga se euforično i mitski najavljivalo, bila bi to predobra priča.

Edit: na kraju mi je i njega ža, ali još više te priče, te neke bajke ...
  • NitkoBitan
    39.6k
    Dovest 2 pojacanja nakon zarade od 50 milijuna EUR u mj dana ili smijenit trenera? :chin: — emilperska

Dinamo fali jos malo da popuni budzet. Najbolje da krenemo sad rasipat novce jer je eto u par dana doslo desetak milijuna eura. Dobili smo 50 milja a raahoda nemamo, bek od 10 milijuna!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet