• dzggzd
    353
    Ostavka ili otkaz ?
  • Juznjak
    4.4k

Nisu bili spremni za ovo da izmisle nešto, a problem im je i što treneri ne moraju radit liječnički pa nam sad ne mogu reći kako su saznali da je sutra zakazan termin u jednoj od klinika.
  • Benito
    1.3k
    Krznar, Sopić i takvi...ne znam od kojeg imena mi se više plače
  • Nogo
    9.1k
    Hm, Jakir nije imun na ovo. Čeka se Mišković samo...
  • Jurki
    19.4k
    znam da nismo. Pa bas zato bi trebali to napraviti. Jer se vec milijardu puta dokazalo da s prosjecnim trenerom to ne funkcionira.
    Radis stalno istu gresku i ocekujes drukciji rezultat.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    žao mi je Igora, eto ....

nije išlo, ali neke stvari nije dobro radio, i dalje ću ga poštivati kao dinamovca i nekoga od nas
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Kakva je situacija sa Šimićem? Kako on stoji trenutačno?
  • dzggzd
    353
    dao je otkaz ja mislim
  • Orc123
    13.1k
    Ja cak nakon prospavane 2 noci i nisam za smjenu Biscana jer onda bi po meni trebala odstupiti i cijela Uprava! Ili barem da daju mandate na raspolaganje dok se ne nađu novi sposobni ljudi! Samo je problem tko bi nasao te ljude kad su oni alfa i omega trenutno...isuse kakva trulež!
  • Captain America
    20.4k
    Znate kaj je problem. Promijenit ce trenera da bi maknuli fokus sa sebe i sa peijelaznog rok! To je najveci problem! Zaboravite da cemo ikoga dovesti osim mozda iz loxe ova dva ako i to!Orc123

Svaki iole ozbiljan trener će sad u pregovorima tražit pojačanja, pogotovo nakon 30 milijuna zarađenih samo jučer. Ako ne traži, nema što tu radit ker nije dostojan ovakvog posla.
  • OsamŠest
    6.1k
    Vidim da neki prozivaju insajdere s ovog foruma. Ali, koliko znam, dobili su zabranu pisanja takvih info ovdje na forumu, što apsolutno podržavam.

Želim samo reći da mi dvojica od kolega s ovog foruma sinoć navečer javili da je Biščan bivši.
  • Common Sense
    1.3k
    Do mene su doprijele informacije da je Igor bio taj koji je rekao da dalje više ne može.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    pa ako je dao otkaz onda ću ga još više poštivati. Iskreno, imao je mana, u nekim situacijama tvrdoglav kao mazga. Ali ako se ne osjeća dobro i ako ne dobije što je vjerovatno dogovoreno sa upravom, onda si jebite mater ne treba mi taj stres u životu.
  • austrijanac
    7.8k
    Katastrofalna odluka, tek ce se vidjet AKO Dinamo dovede neku smješnu zamjenu popit Sopića ili slično.

Male su šanse da će nas iznenaditi s ugodnim izborom.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Definitivno novi trener neće biti Ante Tomić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet