• Olmic
    5.1k
    da bar gadaju i tko dolazi da bar imamo neku zanimaciju
  • sport
    4.9k
    Prije utakmice sa AEK-om crv ispod zapadne tribine razgovara sa nekim (neću ih imenovati) ljudima iz maksimirskih kancelarija tako da nemojte misliti da nema informacije iz kluba.
  • Nogo
    8.4k
    https://imgtr.ee/image/pHpbr

Neki dan slika Kačavende a piše.Stojković :/
  • emilperska
    11k

Lajko sam ti samo radi brokule :lol:
  • emilperska
    11k

Ja ga ne podnosim, ali on je prema onom sta ja znam otisao radi Antolica. Ili tko zna sta je tu bilo sve. Ali sigurno je da i dalje ima inside info.
    Druga je stvar sta je vjv slavio prolaz AEKa kao ja pobjedu nad Hajdukom i sto ga ne mozemo vidjeti vecina nas..
  • Klenx
    8k
    Evo i 24 sata pišu da je gotovo, Livi baj baj.

Nema toliko negativne ocjene za ovaj prijelazni rok koja bi ga dobro opisala.
    A mislim da će biti još i gore.

Sad će iskrcat 5 milja eura za Frana Brodića i Pršira, i napadamo mjesta za ECL
  • Ludovic IX
    9.2k
    život je skup i lijepih i ruznih trenutaka. a i ljubav prema dinamu je na istom tragu. mi ga voljet manje nećemo makar ispali u ligu za bedaka.

ako ima neki dezurni kritičar svega i svačega, ja bi se volio okladiti u svoj account na zoni da će dinamo i osvojiti prvenstvo i prezimiti u europi.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ma ne znam, ne vjerujem dok nije službeno, jer svi ti mediji su već puno puta objavili kako je “gotovo”
  • Mališan
    1.9k
    @Captain America izazvao te čovjek, stani iza svojih katastrofičarskih najava
  • diebalo77
    268
    Sad nas budu punili ko paprike Nevistiću ne vjerujem ništa kakve je golove dobivao u lokomotivi
  • morales
    232
    šimić je najavio 5 do 8 igraca sam je to izjavio neznam sta vise ceka upalio je se alarm,teske 4 utakmice dolazi pojacanja trebaju hitno nikakve prinove,dosta je cjenkanja i trazenja igraca tipa ove posudbe pa cemo ga mozda otkupit tu nema pojacanja niti jedan to klub ne prihvaca malo koji,nek potrosi i 10 milijuna eura samo nek doveda dva pojacanja od ovog škrtarenja za 100 200 tisuca eura nema nista
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Šta se tresete za Livija? Pa liječnički nije ni počeo :cool:
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Znaci sad kad ode Livi a moguce i Ivanusec postava bi trebala izgledati otprilike ovako:

Nevistic-Mkyha,Peric,Bernauer/Bosko Sutalo, Rile,Ljuba,Misic,Baturina,Spikic,Rukavina,Petko

Za Ivanuseca zamjenu nemamo, jedini koji mi pada na pamet je Rukavina, ali je upitno u kakvoj je formi s obzirom da se vraca nakon ozljede. Stojkovic navodno dolazi na zimu...
    Dakle moramo krpat 3 pozicije sa igracima koji su rijetko ulazili sa klupe i nisu dobivali dovoljno minuta za hvatanje nekakve forme. Sve ovo mi lici na debakl u iduce 4 utakmice, ali se nadam da ce decki ponovno pokazat da sam bio u krivu.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Stojkovic navodno dolazi na zimu...dinamozivivjecno

Otkud sad ovo?
  • austrijanac
    7.5k

Reko svevisnji Lesicki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.