• Nogo
    12.5k
    https://imgtr.ee/image/pHpbr

Neki dan slika Kačavende a piše.Stojković :/
  • emilperska
    18k

Lajko sam ti samo radi brokule :lol:
  • emilperska
    18k

Ja ga ne podnosim, ali on je prema onom sta ja znam otisao radi Antolica. Ili tko zna sta je tu bilo sve. Ali sigurno je da i dalje ima inside info.
    Druga je stvar sta je vjv slavio prolaz AEKa kao ja pobjedu nad Hajdukom i sto ga ne mozemo vidjeti vecina nas..
  • Klenx
    11.6k
    Evo i 24 sata pišu da je gotovo, Livi baj baj.

Nema toliko negativne ocjene za ovaj prijelazni rok koja bi ga dobro opisala.
    A mislim da će biti još i gore.

Sad će iskrcat 5 milja eura za Frana Brodića i Pršira, i napadamo mjesta za ECL
  • Ludovic IX
    12.5k
    život je skup i lijepih i ruznih trenutaka. a i ljubav prema dinamu je na istom tragu. mi ga voljet manje nećemo makar ispali u ligu za bedaka.

ako ima neki dezurni kritičar svega i svačega, ja bi se volio okladiti u svoj account na zoni da će dinamo i osvojiti prvenstvo i prezimiti u europi.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Ma ne znam, ne vjerujem dok nije službeno, jer svi ti mediji su već puno puta objavili kako je “gotovo”
  • Mališan
    1.9k
    @Captain America izazvao te čovjek, stani iza svojih katastrofičarskih najava
  • diebalo77
    268
    Sad nas budu punili ko paprike Nevistiću ne vjerujem ništa kakve je golove dobivao u lokomotivi
  • morales
    232
    šimić je najavio 5 do 8 igraca sam je to izjavio neznam sta vise ceka upalio je se alarm,teske 4 utakmice dolazi pojacanja trebaju hitno nikakve prinove,dosta je cjenkanja i trazenja igraca tipa ove posudbe pa cemo ga mozda otkupit tu nema pojacanja niti jedan to klub ne prihvaca malo koji,nek potrosi i 10 milijuna eura samo nek doveda dva pojacanja od ovog škrtarenja za 100 200 tisuca eura nema nista
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Šta se tresete za Livija? Pa liječnički nije ni počeo :cool:
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Znaci sad kad ode Livi a moguce i Ivanusec postava bi trebala izgledati otprilike ovako:

Nevistic-Mkyha,Peric,Bernauer/Bosko Sutalo, Rile,Ljuba,Misic,Baturina,Spikic,Rukavina,Petko

Za Ivanuseca zamjenu nemamo, jedini koji mi pada na pamet je Rukavina, ali je upitno u kakvoj je formi s obzirom da se vraca nakon ozljede. Stojkovic navodno dolazi na zimu...
    Dakle moramo krpat 3 pozicije sa igracima koji su rijetko ulazili sa klupe i nisu dobivali dovoljno minuta za hvatanje nekakve forme. Sve ovo mi lici na debakl u iduce 4 utakmice, ali se nadam da ce decki ponovno pokazat da sam bio u krivu.
  • Mali Zeus
    22k
    Stojkovic navodno dolazi na zimu...dinamozivivjecno

Otkud sad ovo?
  • austrijanac
    13.2k

Reko svevisnji Lesicki.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Pisalo na Germanijaku neki dan, Kacavenda bi trebao doci odmah na posudbu sa obavezom otkupa, ali je i to sada upitno posto se ozlijedio jucer a Stojkovic bi trebao ostat na posudbi u Lokomotivi do zime
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ako bi Stojković ostao u Loksi do zime, onda vjerojatno i Ivanušec ostaje s nama barem do zime. Jedino logično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.