• Klenx
    8k
    Nema toliko negativne ocjene kojom se može ocijeniti prijelazni rok i start sezone zasad…
  • Maximo
    799

To si dobro rekao...čak i nije najgore kaj prodaju,najgore je šta će po prikazanom dosad,dovoditi zamjenu od 26 god iz 2.kineske lige za 500k
  • Olmic
    5.1k
    nemam zamjenu za odlazak Sutala, nemamo zamjenu za odlazak Ivanuseca, nemamo zamjenu za odlazak Petkovica, nemamo zamjenu za npr Misica ako se ozlijedi. Ulazimo u zadnjih 10 dana prijelaznog roka bez plana, ideje…sa vrhunskim strucnjakom na klupi…nismo pretplaceni za prvo mjesto i ligu pravaka, ali neka je barem fer borba
  • Ivanmtk
    1.6k
    Ovaj tjedan ključan ili pukovnik ili pokojnik..
  • Armagedon13
    959
    Povratak u budućnost - Bedi,Jadi
  • Mali Zeus
    18.8k
    Livaković odlazi po 65. put?

Inače, ne bih me ni najmanje iznenadilo da na kraju nijedan od dvojca iz Lokomotive ne dođe. Cijelo ljeto se nešto čeka, ljudi budu na liječničkom i jučer nastupe za Lokose. Pa tko je tu lud?
    Izgleda kao da želimo pokloniti Hajduku naslov pošto poto.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Sad je pitanje koliko kapitalaca nama dostupnih uopće ima na tržištu,Keyser Soze

To je bila glavna ideja na početku prijelaznog roka, loviti kapitalce koji nemaju klub do rujna, samo postoji jedna sitnica da bilo kakav kapitalac sigurno neće biti bez kluba tri mjeseca, netko će ga sigurno pokupiti...drugi dio masterplana je bio privući one neodlučne Ligom prvaka, znamo i kako je to završilo.
  • gledatelj
    986
    Ma za Livija mi je baš čudno da bi u Tursku. A i mislim da njemu novac ne igra toliku ulogu s obzirom na njegovog starog.
  • morales
    232
    gdje je ta simiceva biljeznica sa imenima pojacanja?
  • og1986
    2.9k
    Možda ljudi ne žele kod nas dolaziti jer više ne znaju na kojoj poziciji će igrati pod kojim trenerom.
  • OsamŠest
    5.8k
    Pravo je čudo da je uopće Livaković još tu :smile:
  • hardek
    5.2k
    Već 20 dana potpisujemo Stojkovića i Kacavendu, odradili su valjda 4 liječnička pregleda, psiho test, stres test, test brzog opažanja ali i dalje igraju za Lokomotivu. Za to vrijeme, naš trener u jednoj od bitnijih utakmica sezone radi 1 zamjenu jer ne vjeruje ostalim zamjenama a za 3 dana igramo novu utakmicu u Europi gdje ćemo u odnosu na prošlu biti još oslabljeni za sigurno 1(Šutalo) a možda i 2(Livaković) igrača. Btw. Šutalo je zabio gol u toj utakmici a Livaković nas držao na životu koliko je to fizički moguće.

Smijali smo se turskim medijima da iste transfere potvrđuju 100+ puta ali šta onda reci na našu upravu koja igrače dovodi mjesec+ dana? Sramotno
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Znaci vec 3 godine se ocekuje Livijev odlazak i sad se vi tu cudite. OK, nema smisla da ide u tursku ali ako je to njegov odabir tko smo mi da sudimo.

Najbitnije sad je da se dovede stoper, vezni i krilo (ako ode Ivanusec). Imamo dovoljno igraca u ekipi koji zasad nisu dobili priliku ove sezone i koji sigurno mogu doprinijeti. S obzirom kako su dosli Max i Mykha pa i Kaneko ja ocekujem jos poneko ime koje dnovinari nisu spomenuli.
  • Orc123
    12.6k
    E kak mi fascinantno sve ovo ..u 6mj su neki pisali kao Dinamo sad ne moze dovest kapitalce koji su slobodni jer jos onda oni traze sebi financijski bolje ponude i ne zure se sa odabirom kluba i da bi potpisali takve kapitalce treba cekati pred kraj prijelaznog roka. Sad je pak prica da sve ono kaj valja se vec pokupilo s trzista, a dinamo je neatraktivna adresa itd itd....eto takve floskule se bacaju, a ocito d su ih pokupili i nasi uz uprave! Od najavljenih 5-8 igraca bez da nam osu reprezentativci doslo je 3, a sad ce nam u najbolju ruku otici 2. Reprezentativca iako sam u velikoj mjeri siguran da ce i Ivanusec otici do 1.9!
    Napomenut cu jos jednom.
    Loxin dvojac za buducnost ili samo Stojkovic plus: defenzivni vezni i napadac i to kapitalci!
    Ako misle da od stopera koji su ostali mora Risto igrat i dalje stoper onda nam treba ili desni bek ili stoper!
    Jedino ispravno je jos Petku produziti ugovor i Ivanuseca stopirat bar do zime!
  • emilperska
    11k
    Mozda je sve ovo dio neke vece agende kojoj je cilj unistenje svetog kluba Dinama..
    Zvuci kao neki Tuđmanov govor, ali sve mi se vise cini da je ova uprava trojanski konj nekog. Da li glave, UDBAe, nekih struja HDZa, mafije.. ne znam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.