Ajde pošalji u DM — Imamo Dinamo
Mislio sam da se obojica zajebavamo, kad ti ozbiljno shvatio ovo s Jungom? — Neki tip
Bacio pogled na Zonu, vidio negdje po stoti put da ste vas dvojica nešto lajkali jedan za drugim i sinulo mi kako sam to već puno puta vidio i kako vas "ne razlikujem" na način kako sam uvodno bio napisao. — Neki tip
Ma kakav test karaktera na onakvim pitanjima? — Neki tip
To je Majki zabrijao da sam vam procjenjivao karakter pa kak se kod njega nikad ne zna jel stvarno to misli ili trola (znam, znam Majki da ne trolaš), odgovorio sam mu zajebavajući se ovo s Jungom.. a onda i vi nastavili s pitanjima o upitniku pa i ja nastavio s Jungom i "analizama". :) — Neki tip
poštujem sve zonaše i sviđa mi se dosta njih, ne želim izdvojiti nikoga po objavama, ali svakako bi pohvalio administratore za vođenje, ažuriranje i nadgledanje zone. To je lavovski posao koga većina nije svjesna stoga A+ ocjena za sve naše drage admine — Gražvydas Mikulėnas
A Gražvydas veli:
"Kolege su svi ok, ali posebno bih pohvalio naše šefove, direktore, ljudi nisu ni svjesni koliko oni napora ulažu da ova naša firma raste i napreduje. Svi su vrhunski!" — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.