Ajmo reci da njih prenose jer igraju u st, ovi drugi gostuju, zanima me sto ce biti u uzvratima — IstinaZaDinamo
Da li su prenosili Dinamo u LP? Ako nisu, ovo je na rubu skandala. Čak nebitno toliko za Dinamo koliko za Rijeku i Osijek. Trebaju prenositi sve ili ništa. — The Undertaker
Čime se vi bavite...
Nek prenose kog žele i kad žele. Vremena u kojima su oni mogli prenosit sve klubove i plaćat sva prava su odavno prošla, a zajedno s time i ideja da "moraju" prenosit sve ili nikoga. Eventualno kad bi se poduplala pristojba bi se moglo tražit da prenose naš sport naširoko, al to opet ne bi odgovaralo većini. — LovroZG
Ne znam kako to ide s LP, al KL svaki klub prodaje prava na svoju domaću utakmicu. Za LP s druge strane, znam da to ide drugačije a HRT ima pravo tek od Playoffa, ne znam da li prije istog moraju otkupiti od njih ili od klubova individualno. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.