• Zagi
    9.7k
    Ne samo to. Prema informacijama bliskim klubu u utrku se uključio i četvrtfinalist europa lige.
    Sve to je jako dobro za dinamo, očekuje se žestoko licitiranje.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Evo nakon druge utakmice u sezoni piše se kako su pukštas i baturina jednaki. 216no2xf8nrqc7it.jpg
  • Mrvica
    4.1k
    Isto kao što je Vušković bolji od Gvardiola. Ne isplati se zamarat sa debilnim člancima :lol:
  • Efes Pilsen
    11k
    Pa to je index, vec su izrotirali 5-6 naslova na isti clanak. Prvo dobiju klikove od nasih, pa od tovarije, pa onda roknu nesto skandalozno za debile, pa onda lupe nesto studiozno itd. Matija Babic kralj kilkova
  • Boysica
    840
    sad mi se vise ni ne bljuje zavrsit cu na zaraznoj .... Ja sam sve portale blokirala neda mi se iscitavat nit im davati kak mi tu kazemo slagvort na klibatovima .
    Ima vec punoooo godina kak sam blokirala imbex totalno , i ak kog ne volim to je debil Babic taj ni nezna napisat normalan clanak .
    Sorry al bez veze mi je ljepljenje clanaka tu pogotovo o Hajduku , imamo mi svoje "dvoriste" i treba nam bit naj vaznije , al to je moje misljenje i ne treba se slagat s njim .:wink: :wink:
  • Droljo
    15.7k
    Pa jel oni mene jebu ili šta? Nemrem portal otvorit da mi ne uleti reklama za tlak i stolac od tovara :lol:
    b7duknwlkx3pt1vd.png
  • Dinamosaur
    2.2k
    Ocito su procjenili da tovarima vise treba :wink:
  • Keyser Soze
    13.4k
    Međed opet napada, sad u Ateni spašavamo trenera i menadžment.
  • superhik
    12k
    433 je na vijest o dolasku Gvardiola u City u pozadinu stavio Split :lol:

brt8pdul8h8skvcn.jpg
  • Ali
    2.6k
    Novinar Antolić potpisuje članak u SN oko osvete grga i grobari. I stavi sliku grčke specijalne policije koja se usuglašava prije akcije u punoj spremi i sa fantomkama i pancirkama , a biser ispod napiše "Navijači Dinama pred sudom u Ateni"
    :lol:

Dajte da im pošaljemo članske kad već ljudi navijaju za naš klub i to za vrijeme posla

Nemozemo lijepiti slike radi limita, pa šaljem link

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/grci-sa-zloglasnim-beogradanima-planiraju-pokusaj-proboja-u-hrvatsku-na-jedno-se-mjesto-posebno-pazi-15363645
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    "Dinamo je na pragu izbacivanja iz Europe"
    Juranović, debil sa SN
  • marcio amoroso
    41.4k
    “Šteta je zbog situacije hrvatskog nogometa, koeficijenata i svih tih gluposti da mi nismo ni blizu, već moramo izbacivati ovakve ekipe”
    Ivan Leko
    On bi vjerojatno da mu u trećem pretkolu dođe neka Gzira, Tobol ili tako netko.
  • Infinity
    18.1k
    Hrvatski koeficijent je takav da oni moraju izbaciti dvije ekipe u kvalifikacijama. Mislim da s te strane mogu biti zahvalni hrvatskom koeficijentu.

S druge strane, njihov koeficijent je takav da moraju izbaciti ekipe poput PAOK-a i Villarreala. Tu su sami sebi krivi.

Vjerujem da Leko nema pojma kako to sve funkcionira, a zalosno je to da nije jedini nogometni radnik s takvim 'znanjem'.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    koji bi on k...c?

Za doć do skupina europskog natjecanja trebaju izbaciti PAOK i Rosenborg... i to sve kao klub sa smiješno malim koeficijentom, koji stane na prste dvije ruke i još ti ostane prstiju viška... četveroplasirana momčad grčke lige i trećeplasirana momčad norveške lige (trenutno su osmi)...

Jbni debil...
    Stvarno ne kužim zašto su tako glupi...
  • Jaro
    9.9k
    Realno, najlaksi moguci zdrijeb kao nenositelj dobili. I za hrv i za klupski je hajduk zasluzan. Ne kuzim kaj bi on sad?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.